У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи на путу између Сремских Карловаца и Банстола, данас око девет сати, тешко је повређена Ш. И. (18) и мушкарац М.И. (65), који је задобио лакше повреде.

Према речима др Иване Рамовић, портпарола Службе хитне помоћи, 18-годишња девојка је задобила тешке, политрауматске повреде, али је после указане медицинске помоћи на месту несреће, у свесном стању превежена у Ургентни центар. Мушкарац старости 65 година је задобио повреду десног кука, и он је такође превежен у Ургентни цнетар КЦВ.

У овој здрацвственој установи кажу да су 18-годишњој пацијенткињи после благовременог збрињавања и адекватне дијагностике установљене повреде главе и десне потколенице.

Прочитајте још - Попео се на ограду терасе, викао да неће никога да види и да се сви склоне: Полицајац се после свађе са супругом закључао и прети да ће се убити, полиција опколила зграду (ФОТО+ВИДЕО)

- Пацијенткиња није животно угрожена, али је хоспитализована ради даљег онзервативног третмана и опсервације. - наводе у КЦВ. - Такође је примљен и мушкарац са лакшим повредама у пределу лумбалне регије и он је после дијагностике и опсервације отпуштен на кућно лечење.

Узроци несреће још нису познати, али се прептоставља да је девојка која је била за воланом „пунта“, највероватније изгубила контролу над возилом, а потом слетела у градилиште брзе пруге Нови Сад- Београд и ударила у паркирани камион.

Она се аутомобилом кретала из правца Сремских Карловаца према Банстолу. Предњи део возила је потпуно смрскан, а девојку су из кола извадили новосадски ватрогасци. Мушкарац који је повређен, како сазнајемо, налазио се на градилишту.

ФОТО НСуживо