Претио да ће се убити, пео са на ограду терасе, па бацио опасач и преговара са полицијом: Детаљи драме на Вождовцу, не зна се да ли у стану има још оружја (ФОТО+ВИДЕО)

Новости Онлине/ Ш. М.

18. 11. 2019. у 12:17

Претио да ће се убити, пео са на ограду терасе, па бацио опасач и преговара са полицијом: Детаљи драме на Вождовцу, не зна се да ли у стану има још оружја (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: П. Милошевић

Полицајац Братислав С. (42) се закључао у стан, у току су преговори са њим. На кратко је изашао на терасу и вратио се унутра
У БЛИЗИНИ београдског насеља Браће Јерковић у улици Војводе Влаховић код броја 53 одвија се права драма.

Према првим информацијама полицајац Братислав С. (42) се посвађао са супругом и око поднева се закључао се у собу. Био је наоружан, код себе је имао службени пиштољ и претио да ће се убити.

Како кажу комсије и његова жена је у том тренутку била у стану, док је син отишао у школу.

Бос, у сивој тренерци и белој мајици, он је изашао кратко на терасу. Покушао је преко ограде да пређе на терасу суседног стана, али се вратио. Затим је викао са терасе да неће никога да види и да се сви склоне, вратио се у свој стан и затворио врата терасе.


И пашеног полицајца дошао је на лице места, забринут за своју сестру.Око зграде има десетак полицајаца, два ватрогасна возила и екипе Хитне помоћи. Преговарачи су ту и преговарају са мушкарцем. Наводно је и бацио опасач преко ограде терасе, али се не зна да ли у стану има још оружја. Затим је, како јавља репортер "Новости" наставио да преговара са полицијом.

Такође, из стана поред на терасу је изашао мушкарац носећи бели папир. На папиру пише само реч "Бата" и претпоставља се да је то полицајчев надимак.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Талачка криза у насељу Браће Јерковић!? Наоружани мушкарац се затворио у зграду!


Подсећамо, станари зграде кажу да су приметили да се нешто дешава када су видели да његова супруга трчи боса по згради, а син брачног пара је јутрос отишао у школу, кажу комшије.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Realno

18.11.2019. 17:14

Ako neces vise da zivis , ne moras druge da maltretiras i pravis drame i cirkus.