Жељко је увек био насилан кад попије: Сада је Александру осам пута избо ножем, сачекао је да остане сама

Д.Н.

17. 11. 2019. у 12:37

Жељко је увек био насилан кад попије: Сада је Александру осам пута избо ножем, сачекао је да остане сама

Depositphotos

Полиција у Петровцу на Млави ухапсила је Жељка Н. (38) из села Забрђе због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају
ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ - Полиција је ухапсила Жељка Н. (38) из Забрђа код Петровца на Млави, због сумње да је 14. новембра покушао убиство своје супруге.


Ово кривично дело он је извршио у њиховој породичној кући, након свађе, када је узео нож и њиме супругу убо осам пута по телу.


Жени су у помоћ притекле комшије, које су је превезле у Општу болницу у Петровцу на Млави.


Прочитајте још: Жени пререзао врат кухињским ножем, па покушао да се убије: Комшије о агонији која је претходила суровом злочину код Чајетине


Комшије су овај случај пријавиле полицији, која је убрзо пристигла на лице места и ухапсила осумњиченог.Општаболница у Петровцу на Млави –Фото: Д.Н.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Белгород Ц.З.

17.11.2019. 14:09

имам и ми наркомана у крају,прави опасне проблеме,а неће да га хапсе,а зашто? Зато што има човек папир. док неку не силује,или кокне неког. као ова прича,само ова још гора. чека се моменат,а ови неће да га хапсе.

Vaske

17.11.2019. 14:21

E pošto je uvek bio nasilan sad lečenje u zatvoru na deset godina za pokušaj ubistva, i uz to i radnu obavezu na 5 godine u neki kamenolom ili rudnik na "TERAPIJU".