Спречен терористички напад на Дечане: Ухапшени мушкарац покушао да прислили две особе да му помогну

Novosti online

17. 11. 2019. у 11:18

Спречен терористички напад на Дечане: Ухапшени мушкарац покушао да прислили две особе да му помогну
У Приштини се јуче догодио инцидент након кога је ухапшен тридесетосмогодишњи мушкарац због сумње да је имао намеру да изведе терористички напад
У Приштини се јуче догодио инцидент након кога је ухапшен тридесетосмогодишњи мушкарац због сумње да је имао намеру да изведе терористички напад на манастир Дечане, сазнаје Косово Онлајн из извора блиских косовској полицији

Према незваничним информацијама, А.И. је у улици Љуиђ Гуракучи у Приштини јуче у поподневним сатима пришао Х.Х. и његовом сину Ј.Х. и уз употребу силе отео им ручну торбу и телефон, покушавајући да их присили, како су навели, да почине напад на манастир Дечане.

Како сазнајемо, Регинална полиција и Анти-терористички одред су по овим сазнањима одмах започели истрагу, утврдили идентитет осумњиченог и привели га, а након консултација са Тужилаштвом, њему је одређен притвор од 48 сати, због дела пљачке и присиле.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Nikola Savic

17.11.2019. 13:11

Uz svu pomoc koju su dobili ne vredi im, jer Im je duh nemiran. Kad ustanu I vide crkve place im se, jer vide Hrista, a dusa im se cepa jer su ukrali.Uzeli su nesto sto neznaju da nose sa sobom na kraju ce sami Da odu jer srece za njih nema tamo.

Белгород Ц.З.

17.11.2019. 14:13

Биа,хоћеш ли реаговати? хоће ли бити смакнут чим изађе? или само примате плате а не радите ништа?

Vaske

17.11.2019. 14:25

Evropa se teši da su ti "DIVNI Šiptari" koje su presvukli iz ratnih uniformi u gospodska odela fini ljudi, kao i oni zločinci iz BiH.Uz božiju pomoć osetiće "DEMOKRATSKA EVROPA" sve dobrobiti kako šiptara tako i mudžahedina iz Bosne.