ДВОЈИЦА Јагодинаца и један Београђанин приведени су у Јагодини након што су се физички сукобили у том граду. Обрачун се догодио због једне девојке, а у случај је умешан још један младић из Београда.

Инцидент се догодио око три сата иза поноћи између Синђелићеве улице и Станоја Главаша. Сукоб је избио због девојке из Јагодине која живи у Београду. Она је дошла са дечком Београђанином у Јагодину.

Када су се раздвојили, она је одлучила да се чује са бившим, а затим је тај младић сео у такси и дошао у Јагодину из Београда. Код себе је имао пиштољ и посвађао се са садашњим емотивним партнером девојке, који је, видевши да овај код себе има ватрено оружје, почео да се удаљава.

На улици је прошло возило у ком су се налазили младићи који су прикочили да виде шта се догађа. Наоружани Београђанин им је пришао и почео да прети.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Нокаут па онда шамар: Погледајте снимак урнебесне туче у Новом Саду (ВИДЕО)

- Шта гледате? - упитао их је и рекао им да изађу из аутомобила.

Младићи који су се налазили у аутомобилу мислили су да је у питању пластични пиштољ.

- Баци пиштољ, решићемо ово - рекли су и изашли из аутомобила , а затим су почели да туку наоружаног младића.

Београђанин је задобио тешке телесне повреде, а двојица Јагодинаца су приведена.

Момци из Јагодине су ухапшени због наношења тешких телесних повреда, а Београђанин због недозвољеног поседовања и ношења оружја, због изазивања опште опасности и угрожавање сигурности.Аутор: Телеграф