Полиција у Пожаревцу, по налогу Основног јавног тужилаштва, поднела је кривичне пријаве против четрдесетшестогодишње жене из Пожаревца и тројице мушкараца старости 39, 45 и 50 година са територија Руме, Младеновца и Смедерева, због основане сумње да су починили кривично дело фалсификовање исправе.

Кривичне пријаве поднете су против још 11 особа
са подручја Пожаревца, због сумње да су починиле кривично дело навођење на оверавање неистинитог садржаја. Сумња се да је четрдесетшестогодишња жена, одговорно лице агенције за регистрацују возила у Пожаревцу, у току 2018. године, тројици осумњичених из Руме, Младеновца и Смедерева прослеђивала податке о возилима и њиховим власницима, на основу којих су они сачинили 20 фалсификованих регистрационих листова у које су унели лажне податке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -
Дрогу набављали из Турске, продавали је широм Србије: Погледајте акцију полиције у којој је заплењено скоро 80 килограма хероина (ФОТО+ВИДЕО)

Одговорна особа агенције за регистрацију возила је, како се сумња, ове фалсификоване регистрационе листове продала осумњиченима са подручја Пожаревца који су их употребили приликом регистрације возила или продужења регистрације, иако су знали да су фалсификовани.