МЛАДЕН Новаковић звани Тоцило (37), из Амерића код Младеновца, ухапшен је у четвртак са још двојицом саучесника у акцији полиције у којој је заплењено рекордних 77 килограма најчистијег хероина и пола килограма кокаина. Новаковић се сумњичи да је вођа ове организоване криминалне групе, а вредност одузетих наркотика се процењује на пет милиона евра.

Прочтиајте још - Дрогу набављали из Турске, продавали је широм Србије: Погледајте акцију полиције у којој је заплењено скоро 80 килограма хероина (ФОТО+ВИДЕО)

Међутим, Младен Новаковић је стари зналац полицији. Неколико пута је до сада хапшен. Јула 2012. "лисице" су му стављене због сумње да је организовао криминалну групу која је дуже време у Шумадији продавала дрогу. Привођен је и 2008. и то због зеленашење и пљачки по Београду.

Осуђен је на четири и по године затвора, али је пуштен на слободу до правоснажности пресуде. У октобру 2010. поново је ухапшен, а полиција га је теретила да је организатор осмочлане банде, која је пљачкала бензинске пумпе, мењачнице, златаре, али и транспорт новца.

Фото МУП