Полиција је ухапсила Стефана Роквића (29) под сумњом да је помагао Милошу Сребрићу након убиства Кристине Каплановић на пумпи НИС у мају 2017. године у Београду.


Роквић је ухапшен на аеродрому “Никола Тесла” прошле недеље , али је након саслушања у тужилаштву пуштен.


- Роквић је ухапшен пре шест дана када је слетео на аеродром. Постоје сазнања, али и докази да је возио Сребрића који је оптужен за убиство. На терет му се ставља саучесништво у слушају тешког убиства. На саслушању код тужиоца он је негирао кривицу - додаје наш извор близак случају.


Приведени Стефана Роквића је син бизнисмена Данијела Роквића (53), ожењеног певачицом Дијаном Диди Јанковић (31).


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УБИСТВО РАДНИЦЕ ПУМПЕ: Другови руше Флекичину одбрану?Подсећања ради, Сребрић је оптужен да је кобне вечери, 25. маја пре две године на простору бензинске станице НИС убио Каплановићеву, која је била запослена на пумпи. При разбојништву, где је покушао да украде 10.000 динара повредио је и бубну опну Дарку Станкову. Међу доказима који су били довољни за подизање оптужнице против Сребрића, налази се и изјава повређеног Станкова, који је рекао да се налазио поред Кристине када ју је Сребрић убио. Кристина Каплановић упуцана је том приликом у главу, а преминула је након четири дана борбе за живот у болници.

(blic.rs)