Лесковац – Око пола километра од последњих кућа изнад села Предејана у суботу је пронађен распаднути леш непознатог мушкарца коме је глава одвојена од остатка тела што се објашњава као последица његовог распадања.


Према првим сазнањима са лица места претпоставља се да је реч о самоубиству вешањем, али ће коначну реч о узроку смрти дати обдукција. Позивајући се на сазнања из извора блиских истражним органима мештани Предејана кажу да је заправо пронађен костур човека што указује на то да је од тренутка његове смрти прошло најмање неколико недеља, па чак можда и више од два месеца.


У последње време у Предејану и околини није пријављен нестанак ниједне особе, па се претпоставља и то да је реч о човеку „који је дошао са стране“ односно о особи која је живела сама и нема блиске сроднике који би за њом трагали.


У лесковачкој полицији нам је потврђено да је у атару села Маринкова бара пронађен леш и да је највероватније реч о мушкарцу.


Прочитајте још: УЖАС КОД ЛЕСКОВЦА: Жена се обесила у гаражи породичне куће, пронашао је супруг?


Портпарол Бобан Здравковић је истакао да је рад на овом случају у току, али да за сада нема основа за сумњу да се ради о убиству.


Предејанчани су и у недељу спекулисали ко би могао да буде човек који је одлучио да у њиховом крају пресуди себи. Они су у међувремену контактирали све људе за које знају да у околним селима живе сами, али се испоставило да су сви живи и здрави.