Дивљао аудијем, убио супружнике: Држављанину Аустрије прети осам година затвора

Љ. Т.

08. 11. 2019. у 15:17

Дивљао аудијем, убио супружнике: Држављанину Аустрије прети осам година затвора

Фото Љ. Т.

Пре саобраћајне несреће великом брзином возио по селу и умало ударио једну баку у том месту

Оливеру П. (21), из Аустрије, који је крајем августа, возећи "ауди", изгубио контролу над аутом, прешао на супротну страну пута, и директно се сударио са "фијатом стило", када су погинули возач у тим колима Раде С. (61) и његова супруга Вукосава Г. (66), одређена је мера кућног притвора до окончања поступка.

Оливер П. који је два дана пре кобне несреће дошао из Аустрије, пре два дана је пуштен из болнице у Кладову, где се опорављао од повреда. Одмах након што му се стање стабилизовало, њему је одређен кућни притвор, а како је установљено до саобраћајке је дошло када је држављанин Аустрије, највероватније због неприлагођене брзине, изгубио контролу над "аудијем", прешао на супротну страну пута и чеоно се сударио са "фијатом", а од ударца су том приликом несрећни супружници, како је установљено обдукцијом, преминули на лицу места.

Прочитајте још - УДЕС КОД КЛАДОВА: У чеоном судару погинуо брачни пар (Фото)

Трагедија се десила 30. августа код кладовског села Ртково, а очевици кажу да је Оливер П. пре саобраћајне несреће великом брзином возио по селу и умало ударио једну баку у том месту. Са њим у ауту је тада, на сувозачком месту, био његов пријатељ, Н.М. (17).

Фото Љ. Т.

Брачни пар је, услед судара, преминуо на лицу места, а младићи су прошли са тешким озледама, због чега су до недавно лечени у Здравственом центру у Кладову. Оливер П. је задобио прелом руке и огуљотине, док је његов сувозач прошао са преломом ноге. Токсиколошки налаз је потврдио да младићи нису имали трагове алкохола у крви, а возачу "аудија", ако се огласи кривим, прети казна и до осам година затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

deda

08.11.2019. 16:14

Kakav glup tekst ako ga osude krivim.Ubio dvoje nevinih ljudi zar to nije dovoljno i samo osam godina za dvostruko ubistvo.

sinovac

08.11.2019. 17:53

Toliko o kulturi evropskog đubreta, svi cim pređu granicu ne postuju propise i ponasaju se bahato, a ovamo kao kultura, propisi, Srbi divljaci, a oni cvece.

Maks

10.11.2019. 19:13

@sinovac - Trebalo je malo bolje da procitate tekst,u pitanju je nas covek ,srbin koji samo zivi u Austriji.

Srbin888

08.11.2019. 18:20

Niste napisali koji je model Audi. Ako je A6 ili A8 mlađi od pet godina nece taj ležati ni dana u zatvoru. Ako je neka "kanta" stara 20 godina sigurno ce dobiti 8 godina zatvora. U pravu ste sa onim " ako bude osuđen". Nadam se da se razumemo.

Michael

08.11.2019. 20:32

Koi crni 8 godina ,za dva zivota.2 puts po 80 godina.DA bi pravda bila ispunjena a drugima za primer.