Драгоје је рекао да смо га тукли и уринирали по њему, а све је измислио јер нам је дужан: Наводни отмичари “убице” Јелене Марјановић откривају детаље суђења

С.БАБОВИЋ

08. 11. 2019. у 13:38

Драгоје је рекао да смо га тукли и уринирали по њему, а све је измислио јер нам је дужан: Наводни отмичари “убице” Јелене Марјановић откривају детаље суђења

Драгоје Милинковић

Хтео је да избегне финансијску обавезу, а треба да врати више десетина хиљада евра
ОСНОВНИ суд у Крушевцу неправоснажно је данас ослободио три младића које је Драгоје Милинковић из Прибоја, ”убица” из писма које се појавило на суђењу Зорану Марјановићу, пријавио да су га отели, претукли и узели му новац, а “отмичари”, којима се у ствари судило за наношење лаких телесних повреда, за “Новости” тврде да је Милинковић смислио целу причу, јер им је остао дужан озбиљан новац.


Управо су та дуговања била предмет судског поступка против Милинковића,где су “отмичари” М.М и И.С. из Трстеника и Б.М.из Врњачке Бање били оштећена страна, а Милинковић правоснажно осуђен на шест месеци затвора због продуженог кривичног дела-превара.


-Што се наводне отмице и пребијања тиче, он је своје изјаве током поступка мењао нон-стоп,прво је рекао да сам га гађао пиштољем, па да сам га ударио тим оружјем, па је мењао износ новца који смо му наводно узели, од 20.000 до 17.500 евра-прича за “Новости” један од неправоснажно ослобођених М.М.


- Изјавио је и да смо га тукли и да смо и уринирали по њему. ДНК вештачења су искључила да смо имали било какав контакт. Судија је на крају рекла да једноставно доказа није било.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Драгоје: Водите ме у Тужилаштво! Полицајац: Идеш право у затвор! Прибојац још неће ићи на полиграф да прича о Јелени Марјановић


Драгоје Милинковић је пријавио како је нападнут крајем априла 2015.године тако што су И.С.и Б.М. ушли у његов ауто у Јасици код Крушевца, где је био на месту возача и да су почели да га ударају. Након тога су га,наводно, приморали да вози до Велике Дренове. Успут им се придружио М.М,који је ишао другим колима, па су се потом зауставили и сва тројица ударила по врату и по лицу. Оптужни предлог је против три младића поднет 2018.године и то због наношења лакших телесних повреда.


- Хтео је да избегне финансијску обавезу,а дугује нам, када се све сабере више од 30.000 евра,а и другима много дугује и познат је преварант-каже за “Новости” И.С.-Он је слаткоречив, представља се као велики бизнисмен са авионима и камионима. Преварио је на тај начин многе људе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бивша жена ми је и раније „паковала“ злочине: Драгоје Милинковић пориче тврдње из анонимног писма о убиству Јелене Марјановић


И.С.износи да је он, лично, дао новац Милинковићу како би му помогао да се запосли у Швајцарској, док,како је,такође ослобођени Б.М.испричао пред судом,њему и његовом оцу, Прибојац је остао дужан за кирију и новац који му је позајмио да купи аутобус.


Како сазнајемо,кривични поступак је против окривљеног Милинковића покренут 19.маја,2016.године, а главни претрес је био 15.јула исте године. “Новости” су дошле и до сазнања да је Драгоје осуђен због истог продуженог кривичног дела и у Београду 2017.године и то одлуком Првог основног суда са којим је потписао споразум о признавању кривице.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Радослава је Драгомиру забила нож у срце због порука које је слао њеној ћерки, а онда су лекари извели чудесан захват


У МЕДИЈИМА НОН-СТОП


СТРАНА штампа извештавала је о Драгоје Милинковићу октобра 2018.године, наводећи да је овог, у то време превозника у Швајцарској, Виши суд у Цириху осудио на три године затвора, за превару,лоше управљање, лажне оптужбе,а да им дугује, за медије су сведочили и његови возачи,причајући о банкротству и ликвидацијама фирми.Наши медији бавили су се Милинковићевом туристичким агенцијама и бројним жалбама домаћих путника.Пре три године су медији писали како су наши туристи остали без новогодишњег аранжмана преко његове агенције “Делфин травел 011”, уз Милинковићево објашњење да је покраден. Милинковић је имао и агенцију “Џет сет травел”, којој је одузета лиценца,када је без аранжмана оставио 225 грађана.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Због девојке је извадио нож и гађао га, али се младић бацио на под! Насилник-повратник осуђен на пет месеци затвора


СУД У ТРСТЕНИКУ:


ПОСТУПАК против Драгоја Милинковића због продуженог кривичног дела – превара окончан је 18.октобра,2017.године, и ту је оглашен кривим и осуђен на казну затвора у трајању од једне године и новчану казну од 200.000 динара.


- Наведена новчана казна је као неплаћена замењена правоснажним решењем овог суда од 15.јануара,2019.године казном затвора у трајању од шест месеци, а извршење затворске станице спроводи Основни суд у Прибоју-предочава за “Новости” Светлана Игњатовић, в.ф.председника Основног суда у Трстенику.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Šone violinista

08.11.2019. 15:54

Fini neki gospodin, nikada mi nije bilo jasno kako neko može tako da živi. Razumem da vara ljude, ali kako mu nije muka da se vuče po sudovima, stanicama policije itd.

Tamo Neko

08.11.2019. 19:49

Nosu ni ovi drugi nas nevini.Ko posten danas nekome ima da pozajmi 30.000 evra?!