Ухапшен “убица” Јелене Марјановић!

Новости Онлине

07. 11. 2019. у 14:01

Ухапшен “убица” Јелене Марјановић!

Јелена Марјановић Facebook

Драгоје Милинковић, означен као убица певачице, спроведен у КПЗ за малолетнике у Ваљеву
Драгоје Милинковић који је у анонимном писму, достављеном Вишем суду у Београду, означен као убица певачице Јелене Марјановић ухапшен је и споведен у КПЗ за малолетнике у Ваљеву, а по наредби Основног суда у Прибоју, јер се није јавио на издржавање затворске казне од годину дана због преваре.

Подсетимо, прошле недеље анонимно писмо из Швајцарске стигло је у Виши суд. У њему је наведено име Драгоја Милинковића из Прибоја, за кога аноними пошиљалац тврди да је убио певачицу.

Наводно је то урадио на захтев Зоранове мајке Зорице, код које је овај својевремено долазио на сеансе уз новчану надкнаду.

У писму се наводи да је Зорица сковала читав план и сама сугерисала да кобног дана оду на насип да Јелена трчи.

Ту ју је наводни убица пресрео, ударио тупим предметом у главу, а затим побегао.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - У анонимном писму су га оптужили да је убио Јелену Марјановић: Драгоје Милинковић спреман да дође у Београд и исприча све што зна!

У писму пише и да се истог дана он сликао са већом количином новца.

Драгоје се тим поводом огласио у среду. Он је негирао наводе из писма, рекао да ни не познаје Марјановиће и да је спреман да буде саслушан уз полиграф како би доказао невиност у случају убиства певачице Јелене Марјановић.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

naranca

07.11.2019. 16:38

@Opaky - @opaky NIKO ne sme da bude ostavljen na miru dok se Istina i Pravda ne saznaju I uspostave...Ovo je SRBIJA a ne evropa.

Vestica

08.11.2019. 21:35

@Opaky - Pa cuj zato pravda i istina i nece nikada izaci na videlo na zalost bas iz tog tazloga jer ovo je SRBIJA

Traper

07.11.2019. 15:10

Na osnovu čega je označen kao ubica pre istrage i suda? Na osnovu pisma bivše žene? Svako je nevin dok sud ne dokaže suprotno

Збуњен

07.11.2019. 19:18

Е опаки, замисли како је породици и пријатељима ове несрећне жене. Ужас! Не дају јој да почивс у миру, посебно новинарска гамад из дневних таблоида...

Viking

08.11.2019. 14:20

Vec sam rekao nemoguce da nije video sta se desava ljudi to je nasip nije sumaprice za malu decu.

Breskica

08.11.2019. 18:51

Jadna njena ćerkica,pored onakve porodice koja uopšte nije čista,još pored svega toga ostati bez majke. Jadna devojčica večita trauma.

Rade

09.11.2019. 20:47

Strašno je to što pravi krivci neće biti kažnjeni za ubistvo mlade žene. Vreme je učinilo svoje, materijalni tragovi su nestali, a pravda zasnovana na ljudskoj savesti preko izjav je tanka i prevrtljiva. T o je klsičan prime neprimerene istrage sredstava javnog informisanja, od tabloida do ozbiljnih novina i raznih TV .Radi populizma, utrkivali su se ko će dati više rešenja i dokaza.Čak su se i mnoge javne ličnosti uplitale i obećavale ili davale skoro rešenje. iSTRAGU SU VODILI SVI SEM ONIH PR