Због ове “геј торбе” хулигани човеку усред Београда избили три зуба (ФОТО)

Новости онлине

04. 11. 2019. у 13:20

Због ове “геј торбе” хулигани човеку усред Београда избили три зуба (ФОТО)

Фото илустрација: Твитер/Фејсбук

Због овог напада полиција је ухапсила две особе
Илија Вучевић, претучен је у пицерији Трг у Београду, јер су двојица мушкараца мислила да је хомосексуалац због љубичасте торбе за пса.

Због овог напада полиција је ухапсила две особе С. К. (26) и Н. Ј. (26).

Сумња се да су, након вербалне расправе током које су оштећеног тридесетдеветогодишњака називали гејем, насрнули физички на њега, ударајући га рукама по глави, тешко га пвредивши.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Разбили му аркаду и сломили три зуба: Претукли човека јер су мислили да је хомосексуалац, ухапшене две особе

- Супруга и ја смо, са двоје пријатеља и псом, изашли на пиће, а после тога свратили у пицерију Трг. Мој друг је стао у ред, али није могао све сам да понесе, па ме је замолио да му помогнем. Оптужила су ме двојица момака да улазим преко реда, на шта сам ја рекао да смо заједно, што су они схватили да смо пар. Видели су и моју торбу за пса, а то им је био знак да смо хомосексуалци. Кренули су вербални напади, а онда и физички - каже Вучевић.

Како каже, увреде које су му упућивали биле су хомофобичне.

У међувремену, на друштвеним мрежама објављена је фотографија торбе, која је двојици насилника била довољан повод да мучки пребију човека.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Bojan

04.11.2019. 16:31

Nisam gej, ali ova torba je sasvim normalna. Izudaraše ga ni kriva ni dužna. Bagra...