Штаком ударио малолетну пасторку, па јој претио да ће је заклати, супруга спречила крвопролиће: Насилник добио 3 године затвора

Танјуг

03. 11. 2019. у 16:21

Штаком ударио малолетну пасторку, па јој претио да ће је заклати, супруга спречила крвопролиће: Насилник добио 3 године затвора

Depositphotos

Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио на три године затвора С. В.

Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио на три године затвора С. В. због насиља према супрузи и пасторки које је испољио у више наврата у њиховој породичној кући.

Овом одлуком која је објављена на сајту Апелационог суда, потврђена је првостепена пресуда Основног суда у Мионици којом је осуђен за три кривична дела насиље у породици.

Он је 24. септембра 2016. године у породичној кући, дрским и безобзирним понашањем малолетну пасторку М. Ц. ударио у леђа штаком коју користи при ходу, након чега је упутио увреде и њој и супрузи Д. С. називајући их курвама.

Прочитајте још - Синиша је убио Биљану кухињским ножем на њен рођендан док су чекали госте: За монструозан злочин добио је 12 година затвора

Након тога је узео кухињски нож и пошао ка девојци претећи јој да ће је заклати, због чега је Д. С. стала између, а девојка побегла напоље.

Недуго после тога, док је Д. С. била у близини шпорета напољу, узео шерпу у којој је била вода, отворио шпорет сипао воду у ложиште, па онда и гађао жену шерпом, али је није погодио.

Такође је осуђен јер је у ноћи 2. јуна 2017. године, док му је жена спавала на кревету, пришао јој дрзећи кухињски нож у руци и острицом ножа јој нанео више телесних повреда, посекотина, од којих три на лицу, две на врату, а две на левој руци, наводи се у пресуди.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

milan lala

19.06.2020. 16:55

Prosto neverovatno da je dobio samo 3 godine . Racunaju da zavrsi posao kad izadje . Nas prvosudni sitem je odavno sazreo za veliku temeljnu cistku . Pa ovaj je trebao dobiti najmanje 10 godina .