У Стражи, код Лознице у недељу, у 6,20 часова, мештанин тог села приметио је беживотно тело поред пута, о чему је обавестио Полицијску станицу у Лозници.

Како "Новости" сазнају реч је о Радомир Опарићу (52) из Страже, кога је за сада непознато возило ударио и на лицу места усмртило.

Радомир је, како незванично сазнајемо, живео у кући која је удаљена 200 метара од места трагедије.

Према првим информацијама, њега је последњи пут у суботу вече око 18.30 часова видео комшија, када је Радомир ишао да плати прасе, које је купио да би обавио обред недавно преминулој двадесетпетогодишњој сестричини из суседног села Липнички Шор.

Анализира се сваки детаљ, разговара са мештанима, родбином, пријатељима и познаницима покојника, што ће, уз оно што се увиђајем прибави, и, евентуална, сведочења, налазом обдукције значајно допринети да се расветли ова трагедија.

Прочитајте још - ТЕЛО ПРОНАЂЕНО НА АУТО-ПУТУ: Аутомобил покосио пешака, полиција на лицу места

Првобитно се, незванично, могло чути да је могуће да је Стражанин убијен, па ту остављен, а онда и да је и у питању да га је неко ударио аутомобилом и, потом, побегао главом без обзира. Полиција све пажљивао анализира, слаже коцке, истражује ко је власник аутомобила одређене боје, који је, како трагови са места догађаја показују, има везе са смрћу несретног Раденка.

На место где је пронађено тело Стражанина, поред инспектора и полицајаца, стигло је комплетно руководство ПС Лозница, на челу са начелником Срђаном Бркићем, као и њихове колеге из ПУ Шабац, а увиђајем је руководила Раденка Анђелић, заменик Вишег јавног тужилаштва у Шапцу.