Нови детаљи масовне туче у Футогу: Младићи се закачили, а затим и потукли, због девојке (ФОТО)

С.Б.

недеља, 03. 11. 2019. у 12:56

Нови детаљи масовне туче у Футогу: Младићи се закачили, а затим и потукли, због девојке (ФОТО)

Фото: Љ. П.

У Футогу је ноћас око 23 часа избила кафанска туча у којој је учествовало више особа
У Футогу је ноћас око 23 часа избила кафанска туча у којој је учествовало више особа, од којих је једна ухапшена и задржана у притвору, док је троје виновника, лакше повређено.

Наводно, све се "закувало", у ресторану "Ловац" где су се младићи најпре "закачили", а затим и потукли, због девојке, али је полиција, која је била у близини, брзо реаговала, смирила страсти и једно лице привела.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Општи хаос на Купусијади у Футогу, у масовној тучи више особа повређено, међу њима и жена (ВИДЕО)

Према речима др Иване Рамовић, портпаролке Хитне помоћи, "Дома здравља" у Новом Саду, та служба је у 23.14 часова примила позив да је у Футогу, у објекту "Ловац" у улици Цара Лазара број четири, потребна интервенција.

- Лекар на терену је установио лакше телесне повреде код пет особа које су одмах збринуте на лицу места - каже др Рамовић. - Младићу старом 24 године је на лицу места указана помоћ због повреде главе, док су четворица младића превезена колима Хитне помоћи у Ургентни центар у Нови Сад на даље лечење. Тројица двадесетогодишњака су задобили повреде главе, односно повреду колена, док је један деветнаестогодишњак повредио шаку.

По речима Мирољуба Јанковића, потпредседника манифестације „Футошка купусијада“, која је у петак и суботу одржана у Футогу, туча нема везе са дешавањима на приредби.

- То тврдим апсолутно одговорно, јер је наша манифестација, која је по обичају протекла мирно и у најбољем реду уз наступ 40 излагача и културно - уметничким програмом, завршена око 20.30 часова. Лично сам са колегама из организације прошетао, разговарао и испратио око 95 одсто излагача у то време. Туча, како сам чуо, десила се много касније, после 23 часа и нема никакве везе са „купусијадом“ - рекао је Јанковић.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

bager

03.11.2019. 13:26

Izgleda da kupus deluje nadrazujuce na ljudski nervni sistem,,a jel bio sa slaninom ili samo kobasice i suvo meso