МОМЧИЛО Момо Грујућ из Нове Пазове, који је у удесу суботу 20. октобра у Чикагу задобио тешке телесне повреде и неколико дана био у коми, тренутно је у стабилном стању и полако се опоравља. Како сазнају “новости” родитељи и родбина га стално обилазе, а он је почео да се нормално буди и да препознаје најближе.

Његов трагично преминули пријатељ Марко Бошковић (27), из Обреновца сахрањен је у недељу на локалном гробљу у Белом Пољу, уз присуство великог броја пријатеља, рођака и познаника породице Бошковић. Тело несрећног младића допремљено је из Сједињених Америчких Држава у Србију, где га је близу 2.000 Обреновчана на локалном гробљу у Белом Пољу испратило на вечни починак.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Сузе и јецаји за Марком Бошковићем: Био је вредан, добар, свима је помагао. И са прославе рођендана оде право у смрт! (ФОТО)

Подсетимо, у тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила 20. октобра у три сата после поноћи у Чикагу, на аутомобил у ком је било четворо младих људи налетео је пијани возач Хуан Роде Круз, који је возио супротним смером. Од задобијених повреда по пријему у болницу преминули су Марко Бошковић (27) и његова другарица Лаура Урибе (26). Тешке телесне повреде задобио је Лаурин дечко Момчило Грујић, док се лакше повредио Давид Кабић. Хуану Родеу Крузу, који је изазвао удес, одређена је кауција од 750.000, а прети му казна затвора од 28 година.

На утакмици између Црвене звезде и ТСЦ Бачка Топола пријатељи Марка Бошковића истакли су транспарент са његовим именом. То се догодило у 27. минуту меча, што симболично приказује број година које је имао несрећни младић када је погинуо. Марко је иначе, како нам је рекао његов отац, био велики навијач Црвене звезде.