У тучи која је избила око 11 часова на Бувљаку у Суботици живот је изгубио Б. Б. (62). Њега је ножем неколико пута избо његов познаник Ф. Б. (55), такође трговац на Бувљаку. Нападнутом човеку у помоћ су притрчали пријатељи и чланови породице и брутално пребили нападача.

Од задобијених повреда ножем, Б. Б. је преминуо а његов нападач је теже повређен и хоспитализован у Општој болници у Суботици. Непосредно пошто је повређени стигао у болницу, испред здравствене установе дошло је до обрачуна породица, у којој је једна особа задобила убод ножем. Присутни полицајац испалио је хитац упозорења у ваздух, како би зауставио разјарене породице, и тако спречио да буде још више повређених.

Како незванично сазнајемо, до сукоба је дошло због неизмирених дугова у иностранству.

Овим поводом се огласио и МУП Србије. Према речима Ненада Секулића, начелника Полицијске управе у Суботици, око поднева је дошло до туче на суботичкој бувљој пијаци.

"Том приликом шездесетдвогодишњи мушкарац задобио је убодну рану ножем, након чега је превезен у болницу, где је услед задобијених повреда преминуо. Хитна помоћ је у болницу превезла и педесетпетогодишњег Ф. Б. који се сумњичи да је преминулом мушкарцу задао убод ножем, а који је такође повређен у тучи", навео је Секулић.

Више особа које су учествовале у тучи на бувљој пијаци убрзо затим стигле су у болницу, где су наставиле сукоб. Том приликом један од учесника догађаја напао је ножем сина Ф. Б и повредио га.

Полицијски службеник, који је дошао у болницу на позив лекара, видевши нови сукоб у коме је једна особа ножем повредила сина Ф. Б., испалио је два хица у ваздух и том приликом нико није повређен.

"Осумњичени је одмах одбацио нож, а полицијски службеник га је савладао и тиме спречио извршење кривичног дела тешко убиство", навео је Секулић.