Горан Митровић, отац малог Петра, који је био отет 24 сата, у емотивној исповести у емисији уживо није могао да се суздржи, него је плакао и кроз сузе причао о паклу који су прошли током отмице.


Препричава да им је било сумњиво када им је са телефона отетог сина стигла порука са тачкама и зарезима, јер он то у писању порука никада не користи. Каже прво су мислили да је детету испао телефон, али једна ствар је променила све.


Када се његова жена чула са Петром, и када су чули речи "Не стављај ми то на главу", било им је јасно да је ђаво однео шалу.


- У почетку нисам схватао да је то отмица. Мислио сам дечкић, неки сукоб. Само сам желео да нађем дете. Звао сам ту ноћ све које знам, молио, тражио помоћ, неки су дошли и сами - казао је он.


Он је открио да су отмичари ухапшени али да вођа није хтео да призна, нити да ода локацију на којој је дете било заточено.


- Не дао Бог никоме - казао је отац кроз сузе.


- Дете је добро, здраво, ментално способно, не види се ништа на њему - каже отац.


Казао је и да отмичара познаје, јер је место мало.


- Замолио бих државу да уради све да се овакве приче више не причају, да се ово никоме не деси - казао је Митровић кроз сузе.


- Чувајте породицу, чувајте пријатеље - казао је Митровић јецајући.


- Хвала Србији, хвала председнику Вучићу, хвала министру Стефановићу, хвала свим полицајцима, хвала свим људима Србије, деци која су га тражила бициклима - једва је изговорио он.


- Тек сада сам видео колико имам правих пријатеља и колико је породица битна у животу - закључио је он.

(Курир)