Нишка полиција привела је у четвртак мушкараца који је насрнуо и напао медицинског техничара у нишком Клиничком центру. Како сазнајемо, до инцидента је дошло када је мушкарац који је на преглед довео своју мајку, физички насрнуо и напао медицинског техничара.

У полицији кажу да је њима око 13.00 сати пријављенао да је дошло вербалног сукоба између двојице мушкарца.

- Полиција је одмах изашла на лице места, обавештено је Основно јавно тужилаштво, предузене су све мере и ради се на утврђивању околности догађаја – кажу у полицији за “Новости”.

Како сазнајемо, овај мушкарац у четвртак је на клинику дошао видно нервозн. Почео је да виче, а затим се залетео на медицинског техничара, иначе старијег човека пред пензијом и ударио га у главу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Нападач на докторку неурачунљив, иде на лечење

- Када му је мајка прозвана, тај човек је са њом ушао у ординацију. Почео је да виче, а затим се залетео на медицинског техничара и ударио га у главу. Беснео је по ординацији и разбацивао инструменте. Обезбеђење је брзо реаговало и савладало га, након чега је позвана полиција која га је привела – кажу наши извори.

Управа Клиничког центра апеловала је на надлежне органе да предузму мере како би здравствено особље заштитили с обзиром на учестале инциденте чија су жртва медицински радници.