ПЕВАЧИЦА КРИЛА ПУШКЕ ЗА ШКАЉАРЦЕ? Оружје било спремно за професионалне ликвидације, један траг води до црногорских мафијаша! (ФОТО+ВИДЕО)

Новости Онлине

среда, 23. 10. 2019. у 13:00

ПЕВАЧИЦА КРИЛА ПУШКЕ ЗА ШКАЉАРЦЕ? Оружје било спремно за професионалне ликвидације, један траг води до црногорских мафијаша! (ФОТО+ВИДЕО)
Радојки Кецман и Слободану Живковићу одређен притвор до 30 дана
ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова Србије у четвртак 17. октобра ухапсили су држављанина Шведске С.Ж. (59) и држављанку Србије Р. К. (25). Саопштено је да је полиција у стану у Новом Саду који је користила Р.К. нашла две аутоматске пушке, а у стану у Бајмоку који користи С.Ж. 11 аутоматских пушака, 11 гасних пиштоља преправљених у ватрено оружје с десет пригушивача, и већу количину муниције. Реч је о певачици Радојки Кецман (25) и њеном пријатељу Слободану Живковићу (59), а оружје нађено код њих намењено је за професионалне ликвидације и сумња се да је припадало злогласном црногорском "шкаљарском клану"!

Како преноси Информер, аутоматске пушке и пиштољи са пригушивачима били су намењени за професионалне ликвидације, али се верује да су певачица и њен пријатељ само чували то оружје и нису знали ко су биле мете злогласног клана.

Радојка и Слободан су, иначе, приведени у Више јавно тужилаштво ради саслушања, након чега им је одређен притвор до 30 дана.

- Осумњичени се терете за недозвољено држање оружја. Тужилаштво је наложило спровођење истраге - кратко су рекли у суботичком тужилаштву, не желећи да открију како су се Кецманова и Живковић бранили на саслушању.

ЗАПЛЕЊЕНО ОРУЖЈЕ * 13 аутоматских пушака
* 11 гасних пиштоља преправљених у ватрено оружје
* 10 пригушивача

Полиција је, иначе, приликом претреса Радојкиног стана пронашла две аутоматске пушке, док је код Живковића у Бајмоку откривено још 11 аутоматских пушака, као и 11 гасних пиштоља преправљених у ватрено оружје са десет пригушивача и већа количина муниције.

Према незваничним сазнањима из истраге, све указује на то да је заплењено оружје само део арсенала "шкаљарског клана", који је распоређен на више локација у "штек" становима у Србији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Откривен арсенал оружја у Новом Саду, полиција пронашла и експлозив (ФОТО/ВИДЕО)


- Пушке су биле премазане лаком како би после наручене ликвидације, приликом спаљивања, лакше изгореле, а све у циљу да се униште биолошки трагови на њој. То су, према оперативном подацима, већ радили припадници "шкаљарског клана", зато се и сумња да оружје припада њима. Нема неких индиција да је певачица неки битан члан ове криминалне групе, баш напротив. Највероватније је наговорена да причува то оружје, а да није ни знала коме припада и за шта је намењено. За другог осумњиченог, њеног пријатеља Живковића, још је све у фази истраге и проверавају се сви његови контакти - наводи саговорник Информера.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

* КОМЕНТАР *

23.10.2019. 15:28

И одмах још у овом тексту неко, а из ко зна каквих разлога, оправдава реченицом "... Највероватније је наговорена да причува то оружје, а да није ни знала коме припада и за шта је намењено. ..." ову јадну невину и наивну госпођицу певаљкицу Радојку, ма није него !!! А она као толико глупа па незна шта је аутоматска пушка?!?

Nebojša

23.10.2019. 17:42

Pa najboljeda su rekli ko su mete. To nema ni u crtanim filmovima a pogotovo ne javno. Kakav crni skaljarski klan. Kladio bih sena nekoliko karika pa pravac Bela Crkva.Oni vise i ne kriju, na svakom koraku pricaju koga treba ubiti. Za takve nema milosti ni oprosta.

Leonidas

23.10.2019. 20:02

Neće ta ni biti osudjena... Na kraju će se svesti sve na to da nije znala, da je bila zloupotrebljena i da naravno je ipak bila "agent neke policijske ekspoziture" pa će na kraju i medalju da joj daju jer je radila za državu...