Цариници занемели пред призором: Мигранти на несвакидашњи начин покушали да пређу границу

В.Ћ.

22. 10. 2019. у 14:35

Цариници занемели пред призором: Мигранти на несвакидашњи начин покушали да пређу границу

Фото Упарава царина

Посумњавши да се ради о илегалном мигранту, цариник је затражио асистенцију полиције
ЦАРИНИЦИ и припадници Граничне полиције на прелазу Градина, открили су двојицу миграната из Алжира, који су из Бугарске у Србију покушали да уђу, скривајући се на задњој осовини испод једног аутобуса на релацији Истанбул-Нови пазар.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ОВО ЈЕ МАРКО КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У ЧИКАГУ: За њега и Лауру није било спаса, друг Момчило у коми

Приликом контроле путника, који су изашли из аутобуса, из "скровишта" је изашао један од поменуте двојице миграната и шетао по терминалу. Цариник га је упитао има ли нешто да пшријави и зашто не стане у колону за преглед, али Алжирац није знао да му одговори. Тек кад је цариник на енглском поновио исто питање, одговорио је да нема пасош и да је у Србију ушао скривајући се на осовини испод аутобуса. Затим је службенике полиције и царине одвео да им покаже како је ушао и том приликом је откривен и његов "сапутник".

Они су предати правосудним органима у Пироту. До сада је било више случајева скривања по приколицама шлепшера и у разним товарима, спаваћим кабинама и слично, али ово је први пут да се скровиште налази на осовини аутобуса, одакле може веома лако да се заврши на асфалту док је возило у покрету.

Фото Упарава царина

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)