Супрузи ставио нож под грло, таста ударио песницом у главу и шутирао: Насилник из Великог Градишта осуђен условно

Д. Н.

21. 10. 2019. у 10:21

Супрузи ставио нож под грло, таста ударио песницом у главу и шутирао: Насилник из Великог Градишта осуђен условно

Основни суд у Великом Градишту/ ФОТО: Д. Новковић

На основу споразума о признању кривице, оптужени осуђен на годину дана затвора, условно на три године, и на новчану казну од 50.0000 динара

ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ – Небојша Стокић (33) из Великог Градишта осуђен је пред Основним судом на годину дана затвора, условно на три године, због насиља над невенчаном супругом и њеном породицом.

Пресуда је изречена на основу споразума о признавању кривице, а обухвата и новчану казну од 50.000 динара. Такође, оптуженом је изречена и забрана приласка оштећенима на најмање 50 метара и забрана комуницирања са њима.


Према наводима оптужнице, Стокић је 11. августа ове године, у 4.30, упао у кућу у Великом Градишту, у којој живи његова невенчана супруга К.А. (29) са родитељима и сестром.

Након што је развалио балконска врата и ушао у кућу, почео је да их вређа и прети убиством. Невенчаној супрузи ставио је нож под грло, а онда је одгурнуо, због чега је она пала на под.

Њеног оца, који је покушао да је заштити, ударцем песницом у главу оборио је на под, а онда га шутирао. Након његовог изласка из куће, они су назвали полицију, па је убрзо ухапшен и притворен на 10 дана, због породичног насиља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ka-Min

21.10.2019. 19:45

U ovome slučaju, sud je bio blag prema izvršiocu i on će sigurno ponoviti delo ali u težem obliku. Ako se to stvarno dogodi, onda bi sudija ovako izrečene blage kazne, trebao odgovarati za nestručan i aljkav rad.