Познат као тигар из Новог Пазара: Емир ранио младића па побегао, имао саучесника возача јер је непокретан?

М. НИЋИФОРОВИЋ

18. 10. 2019. у 22:23

Познат као тигар из Новог Пазара: Емир ранио младића па побегао, имао саучесника возача јер је непокретан?

Место рањавања Алмина С.

Упркос интензивним претрагама полиције, они су још у бекству

НАКОН што је у четвртак после подне, у центру Новог Пазара наочиглед пуно пролазника, из кола у покрету пуцао у Алмина С. и тешко га ранио, осумњичени нападач Емир Хаџимујовић и његов "возач" као да су у земљу пропали. Упркос интензивним претрагама полиције, они су још у бекству. Полиција сумња да ће алтернативним правцима покушати да се пребаце на Косово или у Црну Гору, односно да су то већ учинили.

Рањени Алмин С., син познатог новопазарског произвођача џинса, погођен је у ногу и ван животне је опасности. Иначе, нема информација да се он бавио неким незаконитим пословима. Полиција у Новом Пазару не зна зашто је Хаџимујевић пуцао - да ли само због обичне свађе или је са Алмином С. одраније имао неке нерашчишћене рачуне. Више детаља знаће се када нападач и његов возач буду ухапшени.

Прочитајте још - СНИМАК ПУЦЊАВЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: На сина бизнисмена испаљени хици из кола (ВИДЕО)

За Емира Хаџимујовића новопазарска шира јавност први пут је чула пре десетак година када је као млад кик-боксер редом рушио своје противнике. Тада су га називали "лавом од Санџака" и "тигром из Новог Пазара". Међутим, о њему се причало и због обрачуна на новопазарским улицама, тучама и пуцњавама. Више пута имао је сукобе са законом, а у једном "револверашком" обрачуну тешко га је ранио познати новопазарски криминалац Џенан Качар. Метак га је погодио у кичму, а за ово кривично дело Качар је осуђен на седам година затвора (тренутно на издржавању казне). Тешко рањени Хаџимујовић остао је инвалид и највероватније трајно везан за инвалидска колица.

Прочитајте још - Ово је кик-боксер, осумњичен за рањавање младића у Новом Пазару: Пуцао због старог сукоба?

Иако непокретан, Хаџимујовић је и даље, заједно са својом "екипом", био присутан на "новопазарском асфалту" где је имао чарке са разним противницима. У тренутку пуцања на Алмина С., наводно је седео на месту сувозача. Емир Хаџимујовић

ЧУВАО БАЛИ-БЕГА

ЈЕДНО време Емир Хаџимујовић је био и телохранитељ познатим личностима које су посећивале Нови Пазар, између осталих чувао је и Бурака Озчивита, чувеног турског глумца који је играо Бали-бега у серији Сулејман Величанствени. Рањен је одмах након концерта Шака Полументе у Новом Пазару.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)