ПРЕОКРЕТ НА СУЂЕЊУ: Тужилаштво одустаје од гоњења Наташе Шарановић за трговину наркотицима

Е.Х.

18. 10. 2019. у 18:05

ПРЕОКРЕТ НА СУЂЕЊУ: Тужилаштво одустаје од гоњења Наташе Шарановић за трговину наркотицима
Против Наташе се водио поступак због сумње да је трговала наркотицима
ВИШЕ јавно тужилаштво у Београду одустаје од кривичног гоњења Наташе Шарановић, супруге Владимира Шарановића, оптуженом за убиство адвоката Владимира Зрелеца - незванично сазнају "Новости".

Против Наташе се водио поступак због сумње да је трговала наркотицима, а исто кривично дело стављено је на терет и њеном мужу.

Ова одлука уследила је уочи завршних речи, које су заказане за 5. новембар пред Вишим судом. Наташа је, иначе, од почетка поступка негирала све наводе оптужбе. Њен бранилац, адвокат Александар Шћекић, није могао за "Новости" да потврди да ли је одустајање Тужилаштва извесно, наводећи да он нема ту информацију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО АДВОКАТА: Шарановић урлао и претио Владимиру

Наташа Шарановић ухапшена је 14. новембра 2017. године у оквиру потраге за Владимиром. Полиција је тада саопштила да су јој лисице на руке стављене у стану на Канаревом брду, у коме је непријављено боравила са својим супругом, и да је у стану том приликом пронађено око пола килограма марихуане. Два месеца касније, недалеко од Зрењанина ухапшен је и Владимир. Он је, како се сумња, 1. децембра 2015. усмртио адвоката Зрелеца испред зграде на Врачару у којој је била његова канцеларија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације