КРУЖИО ОКО ЖЕНЕ, ПА ЈЕ УДАРИО С ЛЕЂА: Стравични детаљи убиства старице у Пожаревцу

Д.Н.

18. 10. 2019. у 13:02

КРУЖИО ОКО ЖЕНЕ, ПА ЈЕ УДАРИО С ЛЕЂА: Стравични детаљи убиства  старице у Пожаревцу

Место на којем је страдала несрећна жена

Снимци су показали да жена није непажњом оборена аутом са бицикла, већ да је возач „кружио“ око ње, док је није ударио с леђа
ПОЖАРЕВАЦ – Судија за претходни поступак Вишег суда у Пожаревцу, одредио је једномесечни притвор за Александра Ђ. (22), због сумње да је 14. октобра извршио тешко убиство Ружице Ковач (78).


Притвор од 30 дана одређен је и за Данијела С. (21) и његовог оца Сашу С. (47), због сумње да су извршили подстрекивање и помагање учиниоцу након кривичног дела.


Ово убиство догодило се када је Александар отпозади, десном страном „заставе 101“, ударио бицикл на којом је Ружица ишла ка својој кући.


Он је затим побегао и возило касније запалио у атару Михајловца код Смедерева.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Monstruozni detalji: Naručili ubistvo da bi se ženi uselili u kuću?


Покојна Ружица Ковач


Приликом увиђаја, најпре се сумњало да се ради о саобраћајној незгоди, али су надзорне камере показале да је осумњичени намерно ударио у бицикл. Он је Ружицу најпре сустигао на путу, затим заобишао како би се уверио да је то она, онда се вратио назад и поново кренуо за њом, да би је на крају ударио аутом отпозади.


Александар се терети да је овај злочин извршио у договору са Данијелом С. и Сашом С, који су са Ружицом имали нерашчишћене имовинско-правне односе око њене куће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Crni

18.10.2019. 14:08

Njih trojica ne u zatvor vec dozivotno u Rudnik da kopaju za Srbiju i njen Narod! Zatvor je za njih povlastica jer jedu,kupaju se na stetu Naroda Srbije!