Родитељи испратили Небојшу на вечни починак: Уз јауке породице и тугу пријатеља сахрањена жртва злочина у Баричу (ФОТО)

Novosti Online

17. 10. 2019. у 15:59

Родитељи испратили Небојшу на вечни починак: Уз јауке породице и тугу пријатеља сахрањена жртва злочина у Баричу (ФОТО)

Фото: З. Јовановић

Из капеле су се могли чути јауци и оплакивање ожалошћених чланова породице
НА локалном гробљу у обреновачком насељу Барич, данас у 14.30 часова сахрањен је трагично настрадали Небојша Недељковић, који је у ноћи између уторка и среде избоден насмрт у свом аутомобилу.

Прочитајте још: Небојша возио избоден док није изгубио свест, полиција привела локалног дилера и саучесника: Нови детаљи злочина у Баричу

Прво су се најближи од јутра окупљали у породичној кући, која се налази у самом центру насеља, да би пратећи погребно возило, кренули из породичног дома Недељковића око 12.15. Ковчег, око ког су ожалошћени примали саучешће и оплакивали несрећног човека, изнет и постављен у капелу која се налази на гробљу у 12.30 сати, док је сахрана обављена у 14.30 сати.

Родбина и пријатељи породице Недељковић, али и Небојшини другови, од 12.30 у великом броју пристизали је у капелу како би га испратили на последњи починак и дали подршку његовој фамилији. Из капеле су се могли чути јауци и оплакивање ожалошћених чланова породице. Жене су приносиле венце цвећа са посветама за Небојшу Недељковића и изјављивали саучешће родитељима трагично настрадалог момка, док су Небојшини другови палили свеће и емотивно се опраштали од њега. Потом је поворка са ковчегом кренула ка гробном месту, а предводио је локални свештеник, који је одржао опело. Скрхани и неутешни у болу за губитком сина, родитељи су посматрали како се ковчег спушта у раку. Потом је на гробно место посложено цвеће, да би се тужни скуп потом завршио.Прочитајте још: УЖАС У БАРИЧУ: Измасакрирано тело пронађено у колима

Подсетимо, Небојша Недељковић је у среду, сат после поноћи, у свом аутомобилу марке "Ланчиа" избоден пет пута у пределу леђа, врата и груди. Потом је покушао повређен да вози аутомобил, али је слетео поред пута. Хитна помоћ, која је одмах дошла на место несреће, могла је само да констатује смрт.Како каже комшиница породице Недељковић, која живи неколико метара од њихове куће, није очекивала да Небојша овако оконча живот.

- Ова породица је једна од најугледнијих у Барићу. Увек фини, културни, уљудни, али их је задесила велика трагедија. Небојшу сам више знала кад је био млађи, у последње време сам га слабо виђала. Чула сам да су са њим имали доста проблема, док је старији брат много добар човек. - каже она. - Жао ми је што се све тако десило. Имали су велику радњу, лепу кућу и ништа им није фалило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације