Нађен измасакриран: Ово је Небојша Недељковић (45), избоден насмрт у Баричу

Е. Х.

16. 10. 2019. у 23:08

Нађен измасакриран: Ово је Небојша Недељковић (45), избоден насмрт у Баричу

Фото К. Михајловић

Тело са видљивим повредама ножем у пределу груди, леђа и врата откривено у аутомобилу "ланча"

У УЛИЦИ Танаска Рајића у обреновачком насељу Барич, сат после поноћи, у ноћи између уторка и среде, у аутомобилу "ланча" пронађено је измасакрирано тело Небојше Недељковића (45)! Он је имао видљиве повреде ножем у пределу груди, леђа и врата, а како незванично сазнајемо, убијен је у својим колима приликом примопредаје дроге.

Према првим информацијама из истраге, Недељковић се у једној споредној улици у Баричу састао са човеком од ког је узимао наркотике, али је дошло до свађе. Он је убоден пет пута, два пута у леђа и груди и једном у врат. Убица је након тога побегао, а несрећни човек је упалио аутомобил и повређен возио локалним путем, када је, како незванично сазнајемо, изгубио контролу и ударио у саобраћајни знак поред улице. Полицију је о злочину обавестио случајни пролазник, који је приметио непомично тело мушкарца у колима.

Предња страна аутомобила је била видно оштећена, а возило окренуто на другу страну. Како су се репортери "Новости" у среду уверили, одмах поред Улице Танаска Рајића у Баричу било је присутно неколико истражитеља и обреновачких полицајаца, који су обављали увиђај.

Како за "Новости" каже М. М., чија се кућа налази неколико метара од места где је пронађено беживотно тело, полицијску патролу чуо је око три сата ујутру.

- Пошто ми је ТВ стално укључен, због унука који га гледа, у тренутку несреће нисам чуо ништа. Тек касније сам видео ротацију и чуо причу испред куће, па сам брзо изашао да погледам шта се дешава. Када сам дошао на место злочина, присутни су извлачили тело из аутомобила, стварно је био језив призор - каже очевидац.Мештани овог дела Обреновца, који познају породицу Недељковић, за наш лист причају да су радна и вредна фамилија, али да су са Небојшом имали велике проблеме.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Небојша возио избоден док није изгубио свест, полиција привела локалног дилера и саучесника: Нови детаљи злочина у Баричу- Живео је са невенчаном супругом, али није имао деце. Знам да његови имају велики сервис за поправку камиона код Остружнице. Такође, има брата који је ожењен и има децу - кажу мештани. - Он је продавао и користио дрогу, а ишло је дотле да га је фамилија водила у Русију, на лечење и одвикавање од наркотика.Како они истичу, Небојша је одраније познат органима реда, јер је био у затвору неколико година због убиства пешака.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

lepo u bariču, ko i širom

17.10.2019. 12:13

nebojša se šprica i diluje a M.M.-u TV stalno uključen, zbog unuka koji gleda, u 3 zorom .. prošlost i budućnost svuda oko nas. E moja srbijo šta te snađe, gde dopade i čemu li se nadaš .. DA TAKVIH BUDE ŠTO MANJE. Ovo nije dan za tugu, već nadu