ОРУЖАНА ПЉАЧКА У СУБОТИЦИ: Из банке однето око милион евра

Ј.Л.

16. 10. 2019. у 11:40

ОРУЖАНА ПЉАЧКА У СУБОТИЦИ: Из банке однето око милион евра

Фото Ј. Л.

Према првим, незваничним информацијама, маскирани нападач сачекао је радника банке испред филијале у Димитрија Туцовића 3, пуцао је у ваздух и отео џак са новцем

Банка поштанске штедионице у самом центру Суботице опљачкана је у среду преподне а по првим информацијама оружани пљачкаш и његов помагач однели су око милион евра.

Разбојници који су током плачке запуцали побегли су са лица места аутомобилом италијанских регистарских ознака. На срећу, повређених није било.

По речима очевидаца, плљачкаш није улазио у пошту, већ је одмах на вратима запуцао у ваздух и од запосленог у штедионици узео тежак џак. - Имао је маску на глави и јакну на којој пише обезбеђење - кажу Суботичани који су се затекли на лицу места.

Прочитајте још: ОПЉАЧКАНА НЛБ БАНКА: Наоружана група побегла са пленом од 115.000 евра

- У колима га је чекао још један човек и отишли су у непознатом правцу.

Полиција је блокирала улицу Димитрија Туцовића и цео центар града а на увиђај је изашао и тужилац Вишег јавног тућилаштва.

Незванично сазнајемо да је радник ЈКП "Паркинг" непосредно пре пљачке написао је казну и фотографисао возило којим су после побегли разбојници.

 Документацију је одмах предао полицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Goran

16.10.2019. 13:09

S obyirom da u bankama u Beogradu nema vise od 50.000-100.000 evra u bilo kom trenutku bas da ne bi rizikovali pljacku, prosto mi je simpaticna prica o "oko milion evra".

Informacija

16.10.2019. 13:27

Nema bez pravih informacija ništa...Kad i gde su pare!A odakle te informacije dostupne ... Tu je ključ da ih povratite ko i kome ih predao