ПРЕОКРЕТ НА СУЂЕЊУ ДАРКУ КОСТИЋУ: Шефкет (22) лагао да га је креатор обљубио

Ј. Д. Љ.

15. 10. 2019. у 16:57

ПРЕОКРЕТ НА СУЂЕЊУ ДАРКУ КОСТИЋУ: Шефкет (22) лагао да га је креатор обљубио

Дарко Костић Фото Н. Фифић

Оштећени Бајрами, који је до сада теретио Костића, сада је нагло променио исказ
У ТРЕЋЕМ основном суду у Београду данас је, саслушањем оштећеног Шефкета Бајрамија (22) настављено суђење модном креатору Дарку Костићу, који се терети за недозвољене полне радње према поменутом сведоку, као и малолетном Л.Ј. (15), учесником емисије "неки нови клинци", који је раније испитан. Костићу се, такође, на терет ставља и поседовање и омогућавање уживања наркотика.

Оштећени Бајрами, који је до сада теретио Костића, сада је нагло променио исказ:

- Не придружујем се кривичном гоњењу оптуженог - рекао је Бајрами. - Мислио сам да ћу тако направити себи алиби због тешке крађе, али погрешио сам.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Odloženo suđenje Darku Kostiću zbog bolesti sudije

На упозорење судије да покушавањем да избегне једно улази у извршење другог кривичног дела - давање лажног исказа, Бајрами је ипак остао при својој, најновијој верзији догађаја.

- Унесите у записник да је сведок изјавио да је лагао у тужилаштву - издриктирала је судија, на шта је реаговао Бајрами, рекавши: "Више бих волео да се употреби израз измислио причу".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ODLOŽENO SUĐENjE DARKU KOSTIĆU: Dizajneru preti privođenje

Бајрами је потом одбио да одговара на сва питања суда, почев од тога када је и како дошао у контакт са Костићем, до његовог телефона, као и зашто га је прво оптужио за недозвољене полне радње, а сада то побија.

Бајрами је на крају рекао да неће ништа више да прича и одбио је да поднесе одштетни захтев против модног креатора.

Суђење се наставља у новембру.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације