Осумњичен да се лажно представљао као тржишни инспектор, па крао из касе?

Д. Н.

понедељак, 14. 10. 2019. у 16:00

Осумњичен да се лажно представљао као тржишни инспектор, па крао из касе?

Илустрација
Фото: Depositphotos.com

Такође се сумња да је он извршио 11 кривичних дела лажно представљање на подручју општине Голубац
ПОЖАРЕВАЦ - Полиција је ухапсила И.Б. (47) из Костолца и Б.Њ. (34) из Пожаревца, због основане сумње да су извршили две тешке крађе на нарочито дрзак или опасан начин.

Сумња се да је И. Б. ушао у две продавнице у Великом Градишту и радницима се представио као тржишни инспектор, показујући лажну легитимацију, и од њих захтевао да му дају документацију у вези са пословањем њихових продајних објеката. Док су они тражили документацију И.Б. је, како се сумња, из каса украо новац од дневног пазара.

Прочитајте још - ВИШЕМИЛИОНСКА КРАЂА: Обијао трафо станице и истакао уље

Такође се сумња да је он извршио 11 кривичних дела лажно представљање на подручју општине Голубац, јер је на исти начин покушао да из каса узме новац. Б.Њ. се сумњичи да је И.Б, по претходном договору, возио својим аутомобилом „рено лагуна“ и чекао га испред продавница из којих је покушао да украде пазар, па се терети и за помагање у извршеним кривичним делима.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Великом Градишту, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичну пријаву, приведени тужиоцу. Судија за претходни поступак одредио им је притвор до 30 дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације