Виолетин отац је слушао њен врисак смрти: Потресно сведочење рођака девојке коју је искасапио бивши дечко

А. ДЕЛИЋ

13. 10. 2019. у 23:00

Виолетин отац је слушао њен врисак смрти: Потресно сведочење рођака девојке коју је искасапио бивши дечко

Жртва Виолета Јошић и убица Душан Петронијевић

Изнео сам је на рукама, још ми је крвава мајица, не питајте што га нисмо убили - каже Јосип Радовановић
СА више од десет убода ножем, Виолету Јошић (19) из Баталага усмртио је њен момак Душан Петронијевић (33) из Коцељеве, када се у недељу ујутру вратила из треће смене. Кобнога јутра Душан је дошао код Виолетиног оца који га је познавао, јер су се младић и девојка забављали око годину и по.

- Чуо је Драгиша крик, утрчао у собу и кад је видео крв одмах је почео да ме дозива - прича нам рођак и сусед Јосип Радовановић, који је дотрчао код Јошића да помогне. - Изнео сам је на рукама, ево погледајте, још ми је крвава мајица. Не могу да дођем себи. Ужаснуо сам се јер сам видео да девојка не може преживети.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Душан (33) искасапио Виолету (19), па се са крвавим ножем у рукама возио с њом до Дома здравља: Језиви детаљи злочина код Коцељеве (ФОТО/ВИДЕО)

Пријатељи и рођаци који су са свих страна дошли да у најцрњем тренутку подрже Јошиће, кажу да је Душан, када се код дома здравља растао од њих, отишао кући - не испуштајући нож из руку. Када га је ставио на сто, његов шокирани отац Љубинко је позвао полицију. Младић се није опирао хапшењу и убрзо ће стати пред вишег јавног тужиоца у Шапцу.

- Немојте питати зашто га нисмо убили - одговара узнемиреној родбини Јосип Радовановић, који је изнео Виолету. - Гледали смо како њу да спасемо. Никоме није било важно да ли је он (Душан) ту или није. Тужни смо, очајни смо, што нисмо успели.

На зидовима у скромној кући фотографије са пунолетства из јуна ове године сведоче о томе колико је породица подржавала Виолету. Позлило је баки Милици, а узнемирене рођаке стрчале су се да јој помогну.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ово су Виолета и Душан који ју је искасапио: Остављени убица пре злочина пијан дивљао по улицама и претио

Из дворишта допиру јецаји неутешног деде, времешног Ивана, који најстрашнијим гласом јадикује: "Ајој, сине мој, како ћу те испратити! Зашто си ме напустила, снаго моја! Како ћу на овом свету без тебе јадан сада бити". И мушкарци, који су дошли да изјаве саучешће Јошићима, нису се могли уздржати да сузу не пусте.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Sismis

13.10.2019. 23:09

svaka misao i komentar nisu za ovo. Nek Gospod podari snage i sačuva razum utucenim ukucanima, ovo nazalost za ceo zivot ostaje njima na secanju i u dusi taj golemi kamen.

Zeljko

14.10.2019. 03:56

porodici duboko saučešće u žalosti povodom tragedije а ovog ubicu je odma trebalo srediti.

iskren

14.10.2019. 10:16

@Branko - TO JE ZA OVAKO STRAŠNO UBISTVO,POKLON.DATI GA DA PERE MRTVE U MRTVAČNICI ,BEZ POGLEDA NA SVET.NEK JOJ JE LAKA ZEMLJA

Светозар

14.10.2019. 13:40

Саучешће неутешним родитељима и породици.А овима што пишу коментаре типа: "треба га на месту убити" најбоље би било да нешто корисно ураде у животу, уместо што шире још већу мржњу у овом тренутку.