Душан П. (33) и Виолета Јошић (19), коју је он у недељу убио у селу Баталаге код Коцељеве, били су годину и по дана у вези.


Несрећна девојка је радила као портир у компанији у којој се и Душан недавно запослио.

Како сазнају “Новости”, Душан и Виолета су раскинули у септембру. Наводно, он је једном приликом довео другарице са собом на састанак, на шта је Виолета љубоморно реаговала и оставила га. После раскида, остављени младић је причао како планира да изврши самоубиство.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Душан (33) искасапио Виолету (19), па се са крвавим ножем у рукама возио с њом до Дома здравља: Језиви детаљи злочина код Коцељеве (ФОТО/ВИДЕО)


Према незваничним информацијама, два дана пре убиства Душан П. се понашао чудно. Он је у петак увече најпре аутомобилом дивљао по граду и успут ошетио неколико возила. Полиција га је зауставила и утврђено је да у има 0.53 промила алкохола у крви.


Према речима мештана који су сведочили тој сцени, Душан није могао да стоји на ногама, по чему су многи посумњали да је можда био и под утицајем наркотика.


Сутрадан, у суботу, у полицијску станицу је дошао његов отац који је пријавио да Душан прети да ће се избости. Младић се, како причају комшије, убзо смирио и полиција је отишла са лица места. Само неколико часова после тога Виолета је избодена.


Фото: А.Делић