Ово су Виолета и Душан који ју је искасапио: Остављени убица пре злочина пијан дивљао по улицама и претио

Новости онлине

недеља, 13. 10. 2019. у 13:37

Ово су Виолета и Душан који ју је искасапио: Остављени убица пре злочина пијан дивљао по улицама и претио

Фото: А.Делић

После раскида младић причао како планира да изврши самоубиство. Два дана пре убиства се понашао чудно, није могао да стоји на ногама
Душан П. (33) и Виолета Јошић (19), коју је он у недељу убио у селу Баталаге код Коцељеве, били су годину и по дана у вези.


Несрећна девојка је радила као портир у компанији у којој се и Душан недавно запослио.

Како сазнају “Новости”, Душан и Виолета су раскинули у септембру. Наводно, он је једном приликом довео другарице са собом на састанак, на шта је Виолета љубоморно реаговала и оставила га. После раскида, остављени младић је причао како планира да изврши самоубиство.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Душан (33) искасапио Виолету (19), па се са крвавим ножем у рукама возио с њом до Дома здравља: Језиви детаљи злочина код Коцељеве (ФОТО/ВИДЕО)


Према незваничним информацијама, два дана пре убиства Душан П. се понашао чудно. Он је у петак увече најпре аутомобилом дивљао по граду и успут ошетио неколико возила. Полиција га је зауставила и утврђено је да у има 0.53 промила алкохола у крви.


Према речима мештана који су сведочили тој сцени, Душан није могао да стоји на ногама, по чему су многи посумњали да је можда био и под утицајем наркотика.


Сутрадан, у суботу, у полицијску станицу је дошао његов отац који је пријавио да Душан прети да ће се избости. Младић се, како причају комшије, убзо смирио и полиција је отишла са лица места. Само неколико часова после тога Виолета је избодена.


Фото: А.Делић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Анти Антифа

13.10.2019. 16:13

Дивљао по 'граду' и оштетио неколико возила.То је већ био довоњан разлог да га полиција приведе а истражни судија одреди задржавање од најмање 24 часа. Да је то утађено девојка би била жива и здрава. Потребно је покренити одговорност запослених у полицији

Vidovdan

13.10.2019. 17:11

Treba samo pisati za teško ubistvo osuđen doživotno... Ovako, mi samo čitamo iz dana u dan o svirepim ubistvima, a nikako koliko su svirepe ubice osuđene. Ne postoji opravdanje za oduzimanje bilo čijeg života...

Ratko

13.10.2019. 21:17

Sta rade drzavni organi koje placaju svi gradjani Srbije. Sta je trebalo da ga nasred ulice ubije otac ove svirepo ubijene devojke i da robija za psihopatu. Ovakve treba po kratkom postupku i to u roku odmah poslati na dozivotnu robiju bez ikakve sanse za pomilovanje. Takvi moraju istrunut u zatvorima jer ocito im nije mesto medju normalnim svetom! Dosta je vise samo sa predlozima o dozivotnoj robiji kad cu ja i gradjani Srbije napokon procitat da je neko dobio dozivotnu robiju!