Душан (33) искасапио Виолету (19), па се са крвавим ножем у рукама возио с њом до Дома здравља: Језиви детаљи злочина код Коцељеве (ФОТО/ВИДЕО)

А.Делић

13. 10. 2019. у 12:41

Душан (33) искасапио Виолету (19), па се са крвавим ножем у рукама возио с њом до Дома здравља: Језиви детаљи злочина код Коцељеве (ФОТО/ВИДЕО)

Кућа у којој се десило убиство; Фото: А Делић

Осумњичени је у недељу ујутру избо своју девојку у селу Баталаге код Коцељеве
Душан П. (33) осумњичен је да је у недељу ујутру око 8.00 часова избо своју бившу девојку Виолету Јошић (19) у селу Баталаге код Коцељеве.


Како сазнају “Новости” осумњичени је ујутру дошао код Виолете кући и рекао њеном оцу Драгиши да је дошао да је изненади. Не слутећи шта је наумио, Драгиша му је рекао да је девојка радила трећу смену и да се још није вратила са посла, те да може да је сачека у њеној соби.

Када је Виолета дошла кући, отишла је у своју собу и убрзо су се зачули јауци. Успаничени отац је, зачувши галаму и запомагање, позвао комшије и они су несрећну девојку сместили у аутомобил и повезли у Дом здравља у Коцељеви.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СУРОВО УБИСТВО КОД КОЦЕЉЕВЕ: Виолета (19) избодена више од десет пута до смрти, осумњичен њен момак


Осумњичени Душан је, носећи нож којим је наводно избо Виолету, чак сео у исти аутомобил и заједно са жртвом и њеним најближим се одвезао до здравствене установе. Када су стигли до Дома здравља, с обзиром да живи у близини, он је мирно одшетао до своје куће и тамо оставио крвав нож на столу.


Када је то видео, његов отац је позвао полицију које је убзо стигла, а осумњичени се није опирао хапшењу.

Кућа у којој се десило убиство

Испред Виолетине куће, окупили су се рођаци и комшије. Сви су у шоку и не могу да верују шта се десило. Није јасно да ли је Душан дошао с намером да убије бившу девојку или је реч о свађи која се крваво завршила.


- С обзиром да је циљао у вратну аорту, да је удари ту, мислим да је циљао да је убије. Али нисам сигурна – рекла је видно узнемирена Виолетина стрина Гордана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Белгород Ц.З.

13.10.2019. 13:39

Шта је бре ово људи,станите више,хоће ли престати више ово!? Па на два дана нека будала неког избоде,шта се дешава ово!?

Blagota

13.10.2019. 14:02

u ovom slucaju treba utvrditi ko je napravio propust na relaciji policija - tuzilastvo i odgovornog strogo kazniti