ДЕЧАК ПОГИНУО НА МАГИСТРАЛНОМ ПУТУ: Пијани возач налетео на 17-годишњака

НовостиОнлине/ В.М.

12. 10. 2019. у 12:01

ДЕЧАК ПОГИНУО НА МАГИСТРАЛНОМ ПУТУ: Пијани возач налетео на 17-годишњака

Илустрација; Фото: Depositphotos

Осумњичени је имао у себи 2,32 промила алкохола
Дечак Дамјан (17) из Клубаца, код Лознице, ученик трећег разреда Средње техничке школе, смер аутомеханичар, смртно је страдао у петак увече на магистралном путу Шабац-Лозница, код фирме „Елинд“, док се кретао пешице.


На њега је, како сазнајемо у полицији, налетео аутомобил за чијим је воланом био Ж.М.(28) из суседног села. Осумњичени је имао у себи 2,32 промила алкохола. Одмах му је одређено полицијско задржавање до 48 часова, после чега следи привођење дежурном тужиоцу, који ће да одлучи да ли ће, за њега, да тражи притвор од судије за предходни поступак надлежног суда.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Одштету плаћају и породице пијаних возача


Наводно осумњичени се, после удеса, удаљио са места догађаја, па се, потом, вратио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Немања

12.10.2019. 14:23

Не бих да грешим душу, али неко мора драконским казнама да научи пешаке, бициклисте, па и запреге и тракторе да се ОСВЕТЉАВАЈУ на сеоским путевима. Прслук код Кинеза кошта 300 динара. Нека се бар мобилним телефоном осветле увече.

Ролекс.

22.10.2019. 14:40

Шта је то у Србији све више пијани возача или мисле да су неко и нешто кад се напију.Треба ту драконске казне на лицу места одузимати дозволе.Како да се дође тамо,човек се боји возити тим путевима,на ауто пут трактори и запрежна кола,то ни у Африци нема.