БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕН ТАКСИСТА: Крвнички га ударали песницама док је возио, избацили, па шутирали ногама у главу (ФОТО)

А. Ровчанин

08. 10. 2019. у 15:30

БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕН ТАКСИСТА: Крвнички га ударали песницама док је возио, избацили, па шутирали ногама у главу (ФОТО)

Жарко Спарић са повредама главе Фото А. Ровчанин

Са тешким повредама главе Жарко је након указане помоћи у прибојској болници пребачен на неурохируршко одељење Опште болнице у Ужицу

Шездесетпетогодишњег таксисту из Прибоја Жарка Спарића, брутално су претукла двојица суграђана у ноћи између петка и суботе, ударајући га прво током вожње, а потом и на улици пошто су га избацили из возила. Са тешким повредама главе Жарко је након указане помоћи у прибојској болници пребачен на неурохируршко одељење Опште болнице у Ужицу.

Према речима Миланка Спарића, Жарковог сина, његовог оца су тукли Р. В. радник Дома здравља у Прибоју, и његов брат Д.В. службеник у прибојској Општинској управи.

Како Миланко Спарић каже, Жарко је те ноћи био на такси стајалишту у старом делу града где је примио младића који је наручио вожњу ка новом делу града.

-Нако што је младић који је поручио вожњу сео у кола крај возила појавили су се Р. В. и Д. В. и тражили од мог Жарка да и њих повезе у Нови Прибој, што је он и учинио. Кренули су узаним улицама покрај Лима према делу града званом Лука. Један од двојице браће, кога Жарко зна од раније, покушао је оцу да објасни где да га повезе, на шта му је он одговорио; "Знам где Вам је кућа. Често возим Вашу ћерку". Због ове реченице други од браће се обрушио на Жарка речима "Шта ти имаш да спомињеш његову ћерку, знаш ли ти ко сам ја" - узнемирено прича Миланко Спарић.

Прочитајте још - У Пријепољу брутално претучен таксиста, нападачима одређен притвор

Према сведочењу таксисте, тада је један од двојице браће почео са задњег седишта да га рукама крвнички туче у главу, а одмах се придружио и други.

-Жарка је тежих батина покушао да спасе момак којег је првог примио у возило, и који је седео на месту сувозача. Почео је да виче: "Престаните да га бијете, изгинућемо", међутим, било је узалуд, браћа су и даље наставила мучки да га тугу и пребијају. Затим су зауставили аутомобил, пошто су повукли ручну кочницу и мог оца избацили су на улицу где су наставили да туку, шутирајући га ногама у главу - тврди Миланко Спарић.

Преплашени дечко који се налазио на предњем седишту је побегао, а пребијени таксиста је онесвешћен остао да лежи на улици. Након што је дошао себи кренуо је према болници са вишеструким повредама на глави и телу.

Таксиста Спарић на лечењу у ужичкој болници Фото А. Ровчанин

- Здравствени радници мог оца добро знају с обзиром да пуно година ради као таксиста, међутим због модрица и подлива по лицу нису могли да га препознају. Недуго затим, у болницу се појавио и Р.В. са тврдњама да је и њега тукао мој отац што је апсолутна лаж - тврди син пребијеног таксисте.

Због повреда током мучког напада Жарко Спарић је превежен у болницу у Ужицу, док је нападач Р. В. задржан у прибојској болници. Други нападач је ухапшен и одређено му је задржавање до 48 сати.

Према речима Јасминке Бошковић, потпаролке Основног јавног тужилаштва, једно лице које је осумњичено због напада на таксисту је на слободи, премда је Основни суд у Прибоју одбио захтев да му се одреди притвор. Други осумњичени је у прибојској болници и чува га полиција. На терет им се ставља тешка телесна повреда у саизвршилаштву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

* КОМЕНТАР *

08.10.2019. 15:56

Хајде сад господо тужиоче и судија да вас видимо на делу и колики сте мито способни да одбијете!!!

Boki

08.10.2019. 18:29

ajde vi što ste ga pretukli da se nadjemo negde ja ću sam doći pa budite mangupi onda