ЛАЗАР Вукићевић (30), навијач Црвене Звезде, који је возио “порше” разнет у Ријечкој улици на Врачару, осумњичен је да је у јануару 2017. пуцао у ноге Николи Вавићу, вођи Партизанове навијачке групе “Алкатраз”.

Прочитајте још: Ово је „порше“ који је разнет на Врачару, вози га осумњичени за рањавање Николе Вавића (ФОТО)

Тада су после туче и пуцњаве испред београдског клуба "Касина" приведена двојица осумњичених, Немања Арсеновић Арса (33) и Вукићевић, који до тада није имао кривични досије у српској полицији.

Како су “Новости” писале, потезању оружја претходила је свађа између две групе младића који су били у локалу. Вербални сукоб настављен је испред клуба да би убрзо прерастао у општу тучу, током које је потегнуто и оружје.

Прочитајте још: ПОГЛЕДАЈТЕ: Први снимак са места експлозије на Врачару (ВИДЕО)

Убрзо по рањавању Вавића и другог младића, позвани су полиција и Хитна помоћ. Вавића, према ономе што нам је саопштено, пријатељи су приватним возилом превезли у болницу. Лекари Хитне помоћи су по доласку испред "Касине" затекли већи број младића који су током туче задобили повреде у виду посекотина и контузија. Оне су им саниране на лицу места.

Према незваничним информацијама, Вукићевић се у Тужилаштву бранио да је пре пуцњаве био тешко претучен па да због тога није у стању да изнесе одбрану.