УЖАС КОД ЛЕСКОВЦА: Жена се обесила у гаражи породичне куће, пронашао је супруг?

И. М.

понедељак, 07. 10. 2019. у 14:30

УЖАС КОД ЛЕСКОВЦА: Жена се обесила у гаражи породичне куће, пронашао је супруг?

Илустрација / Фото: Д.Дозет

Они причају да су им комшије имале складан брак, да су обоје били запослени и да су се трудили да своју децу изведу на прави пут
Четрдесеттрогодишња жена из Братмиловца у околини Лесковца извршила је у понедељак ујутру самоубиство вешањем. Њено беживотно тело, према незваничним информацијама, пронашао је супруг у гаражи породичне куће.

Мотиве за овај чин, који је породицу са двоје деце завио у црно, мештани Братмиловца не могу ни да наслуте. Наши саговорници били су шокирани сазнањем да је њихова комшиница одлучила да себи одузме живот.

Они причају да су им комшије имале складан брак, да су обоје били запослени и да су се трудили да своју децу изведу на прави пут.

Прочитајте још - САМОУБИСТВО КОД ЛЕСКОВЦА? Мушкарца ударио воз

Случај је полицији пријављен око седам часова, а о жени која је одлучила да себи прекрати живот у овом насељу имају само речи хвале. Описују је као вредну особу која је била посвећена породици, послу и деци.

Не могу да верују да се одлучила на овакав корак, јер је знају као ведру и позитивну особу која је често говорила о плановима везаним за уређење породичног дома на чему је са супругом радила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације