ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА У КОТЕЖУ: Стефан и даље критично

Ј. Д. Љ.

25. 09. 2019. у 21:41

ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА У КОТЕЖУ: Стефан и даље критично

Фото Н. Фифић

Осумњиченом за убиство у Котежу живот угрожен. Стефан је усмртио Марину, како се сумња, јер, наводно, није могао да се помири с њиховим раскидом. На све начине је покушавао да је наговори да се помире

СТЕФАН Голубовић (31), који је у понедељак, како се сумња, убио бившу девојку Марину Ђуричић (30) у београдском насељу Котеж, а потом покушао да изврши самоубиство, и даље се налази у веома тешком стању. Његов живот је угрожен, потврђено је "Новостима" у среду из Ургентног центра.

О Стефану, који је упуцао своју бившу девојку, породица Илић у чијем је стану у Котежу, као подстанар Марина, која је пореклом из околине Крупња, живела више од 12 година, мало знају. Кажу да су Стефана ретко виђали, али да знају да је из Доњег Милановца. Наводе да је логопед и да је пре неколико месеци отишао из Србије на рад у Норвешку.

Након свирепог злочина, у јавност је испливао Стефанов снимак са "Јутјуба" од пре две године, у којем он описује себе и своје квалификације.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
ВЛАСНИК СТАНА У КОТЕЖУ: Лежао је крвав, а Марина није дисала

- Зовем се Стефан и наставник сам специјалног образовања, са четири године искуства у струци - прича Стефан на норвешком језику. - О себи бих рекао да сам одан и одговоран, позитиван и креативан. Спреман сам да учим, упознајем друге културе и традиције и врло сам друштвена особа.

Подсетимо, Стефан је усмртио Марину, како се сумња, јер, наводно, није могао да се помири с њиховим раскидом. На све начине је покушавао да је наговори да се помире, звао је телефоном, слао поруке. Пре неколико дана, Стефан се обрео у Србији. Уходио је Марину да би се, у понедељак предвече, некако нашао у њеном стану, наводно испалио два хица из пиштоља у главу девојке, а онда пуцао себи у уста. Марина је одмах издахнула, а Стефан је превезен у Ургентни центар, на Одељење интензивне неге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Nn

25.09.2019. 23:07

Tuga..Bila je draga i lepo vaspitana devojka. Saucesce porodici. Neka joj Bog podari Carstvo nebesko i spokoj dusi.