ПОЛИЦАЈАЦ ОПТУЖЕН ЗА ОБЉУБУ ДЕВОЈЧИЦЕ: Жртва тврди да није присиљена и да се заљубила

Б. П.

24. 09. 2019. у 14:19

ПОЛИЦАЈАЦ ОПТУЖЕН ЗА ОБЉУБУ ДЕВОЈЧИЦЕ: Жртва тврди да није присиљена и да се заљубила

Илустрација; Фото: Depositphotos

Полицајац В. Ж. (42) из Мионице, оптужен је за обљубу над дететом млађим од 14 година
Полицајац В. Ж. (42) из Мионице, оптужен је за обљубу над дететом млађим од 14 година. Више јавно тужилаштво у Ваљеву против полицајца је подигло оптужницу, због недозвољених полних радњи над 13-годишњакињом, школском другарицом његове ћерке!


У истрази, полицајац се, сазнајемо незванично, бранио ћутањем, а суспендован је с посла до окончања судског поступка, за дело за које је запрећена казна од пет до 12 година затвора. Према оптужници, сазнајемо, он је од марта до средине јуна ове године, када су га колеге ухапсиле, с девојчицом ступио у контакт, те је користећи њену емоционалну незрелост са њом ступио у сексуалне односе. Девојчица је у истрази тврдила да је полицајац на то није присиљавао и да сматра да се у њега заљубила.


Очигледно је полицајац искористио незрелост девојчице, чији су родитељи разведени, па је с њом успоставио контакт преко своје ћерке, с којом се дружила – сазнајемо незванично од извора блиског истрази. - Више пута долазио је по девојчицу својим аутомобилом, одлазили су у друга места, где су имали сексуалне односе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Истрага о обљуби: Полицајац искористио познанство са родитељима девојчице


Девојчица живи са мајком која ради другу смену, па је често сама код куће, што је полицајац такође користио. Све је, иначе, откривено када је мајка девојчице у њеном мобилном телефону открила недовосмислене интимне поруке које је размењивала са полицајцем.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације