Очајни Стојановићи: Чекамо Тамару да се врати са осмехом...

Ј. Д. Љ.

24. 09. 2019. у 07:15

Очајни Стојановићи: Чекамо Тамару да се врати са осмехом...

Тамара Стојановић

Породица Стојановић у шоку после погибије 21-годишње Тамаре протеклог викенда у селу Трбушница код Лазаревца. Сахрана у уторак на гробљу у Аранђеловцу

ТАМАРА Стојановић (21), која је погинула у стравичној саобраћајној несрећи протеклог викенда у селу Трбушница код Лазаревца, биће сахрањена у уторак, на гробљу у Аранђеловцу, сазнају "Новости". Девојчини родитељи, мајка Лидија и отац Синиша, као и њена млађа сестра, родбина, пријатељи, и даље не верују да су заувек изгубили Тамару.

- Ово је велика трагедија - каже за "Новости" Тамарина ујна. - Сви смо у шоку и под лековима. Изгубисмо дивно дете, које је тек требало да почне да живи. Тамара је била анђео на земљи, а сад је то и на небу. Не знам како ћемо без ње, и даље се сви надамо да ће распложено утрчати у кућу или фирму, са оним њеним веселим осмехом на лицу и рећи: "Ево ме, не брините, стигох!".

Тамарина погибија је највише потресла њене родитеље.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
ТРАГЕДИЈА КОД ЛАЗАРЕВЦА: Погинула девојка возач (21), њена другарица повређена

- Шта да кажем? Синиша кад је чуо и видео шта се десило, пао је у несвест. Лидија од дана погибије наше миљенице, нити прича, нити једе, нити спава - каже наша саговорница.

Подсетимо, у несрећи, која се догодила у недељу, погинула је Тамара Стојановић, док је њена вршњакиња и другарица Јелена М. задобила тешке повреде. До незгоде је дошло када је Тамара, управљајући "опел корсом", из непознатих разлога, изгубила контролу над возилом, слетела са пута и ударила у стуб.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)