ФИЛМСКА ПРИЧА БИЛА РАЗЛОГ ЗА ЛАЖНУ ПРИЈАВУ: Дошла по посао, добила понуду за брак, па пријавила отмицу

С.М.Ј.

17. 09. 2019. у 20:31

ФИЛМСКА ПРИЧА БИЛА РАЗЛОГ ЗА ЛАЖНУ ПРИЈАВУ: Дошла по посао, добила понуду за брак, па пријавила отмицу

Илустрација; Фото: Depositphotos

Ужичанка Т.К. пријавила је недавно дежурнима у борској Станици полиције да је отета
БОР – Ужичанка Т.К. пријавила је недавно дежурнима у борској Станици полиције да је отета. Наводно су је у Ужицу неки мушкарци пресрели на улици, ставили јој на уста марамицу натопљену неким средством за омамљивање, вероватно хлороформ и одвезли је аутомобилом. Полиција у Бору одмах је започела истрагу и утврдила да је киднаповање ове жене – лажно.


Кад су је пристисли доказима Т.К. је признала да је слагала, а онда испричала како се заправо обрела у Бору. Све је почело када је видела оглас за посао у месари у околини Зајечара, па је преко друштвених мрежа контактирала Б.М. који је тај оглас и дао. Овај мушкарац је убрзо и дошао по њу и то аутобусом са понудом за посао. Иако је, рекла је, била запањена његовим доласком, ипак је пошла са њим.


Дошавши у Зајечар увидела је да Б.М. изгледа нема пара код себе, јер је таксисти дао свој мобилни рекавши да ће новац донети. Њу је одвео у Рготину где је сазнала да он нити је богат, како се представљао, нити има месару. Те вечери је дошло и до расправе, па је Т.К. сутрадан завршила и на улици.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МУП: Малолетни брат и сестра из Лазаревца поднели лажне пријаве


Полицији је навела да ју јој је Б.М. предходне вечери чак и понудио брак да је умири.


Стопирала је неког камионџију који ју је одвезао до Бора где је дошла у станицу полиције и испричала своју невероватну причу.


“Отмица” је завршена тако што је Т.К. смештена на одељење неуропсихијатрије Опште болнице у Бору, а након хоспитализације враћена кући. Против ње није поднета никаква пријава, као ни против Б.М.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)