СПОРТИСТА Дамир Дадо Михајловић (37), ММА борац, који је тешко повређен оштрим предметом у петак у кафићу "Дистрикт" у Новом Саду, отпуштен је из Клиничког центра Војводине на кућно лечење.

У овој здравственој установи "Новостима" је потврђено да је пацијент доброг општег стања напустио болничку постељу и да ће даљи опоравак наставити код куће.

Инспектори новосадске полиције и даље трагају за нападачима који су у петак нешто пре 14 часова, у поменутом кафићу у Улици Мише Димитријевића 12, у новосадском насељу Грбавица, тешко повредили Михајловића.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - УЗНЕМИРУЈУЋ СНИМАК: Погледајте како Брутално туку и убадају ножем зета Наташе Беквалац у кафићу! Гости бежали под столове (ВИДЕО)


Према причама појединих гостију локала, све се одиграло муњевитом брзином. Један од посетилаца је испричао да је видео Михајловића у друштву једног мушкарца, и да је између њих у једном моменту дошло до препирке, а затим и туче. Убрзо затим су стигла још двојица и они су почели да ударају Михајловића. Један од те тројице је наводно дограбио пепељару са стола и Михајловића ударио по глави, после чега је овај пао на земљу. Док је лежао, нападач га је још неколико пута убо ножем по ногама.

Нападачи су после тога побегли из локала, који се, иначе, налази на свега неколико метара од дечјег вртића.