Погледајте како брутално туку и убадају ножем зета Наташе Беквалац у кафићу! Гости бежали под столове! ( ВИДЕО)

NovostiOnline

субота, 14. 09. 2019. у 22:24

Погледајте како брутално туку и убадају ножем зета Наташе Беквалац у кафићу! Гости бежали под столове! ( ВИДЕО)

Print screen Youtube

Дамир Дадо Михајловић (37) из Новог Сада претучен је и избоден јуче око 13 сати оштрим предметом испред једног кафића у Улици Мише Димитријевића у Новом Саду
Дамир Дадо Михајловић (37) из Новог Сада претучен је и избоден јуче око 13 сати оштрим предметом испред једног кафића у Улици Мише Димитријевића у Новом Саду.

Спортиста и зет певачице Наташе Беквалац је, како се види на снимку, прво брутално пребијен, а када је завршио на поду, један о мушкараца који су учествовали у тучи му је пришао и, како се претпоставља, избо га оштрим предметом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - POVREĐEN MMA BORAC: Udarili ga pepeljarom, pa izboli

Михајловић је иначе муж Беквалчеве сестре од тетке Јелене Мркић, бивши је шампион СБЦ организације, један од првих српских ММА бораца, признатих на међународном нивоу.

КРВАВА ТУЧА ПОЧЕЛА ВЕРБАЛНИМ ОБРАЧУНОМ

- Михајловић је с другаром седео у кафићу свог брата када се изненада најпре вербално сукобио са нападачем који је седео за суседним столом. Сукоб се наставио испред локала, када су се Михајловић и још један мушкарац потукли.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - IZBODEN MUŠKARAC NA PALILULI: Policija privela osumnjičenog za napad

- Међутим, убрзо су дошла још двојица мушкараца, па су и они насрнули на ММА борца. Један од те тројице га је ударио пепељаром, након чега се Михајловић срушио. Овај га је потом ударио још неколико пута, а потом је извукао нож и зарио му га неколико пута у ноге. После тога нападачи су побегли - наводи извор из истраге.

Хитна помоћ одмах је изашла на лице места и рањеног мушкарца превезла у Ургентни центар КЦ Војводине.

Михајловић се са најпознатијом новосадском певачиом ородио након што је оженио њену сестру од тетке Јелену Мркић. Мркићева је јавности постала позната након учешћа у ријалитију "Сурвајвер", а опробала се и у певачким водама.


Пинк.рсПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Marko

16.09.2019. 10:15

Ovaj mma borac, a batica ga nokautirao školski, samo ne znam šta mu je trebalo ono na kraju. Ako je već hteo da ga onesposobi na duzi period, onda je trebao da okreće taj noz kojim ga je ubadao.

Zoran

17.09.2019. 15:03

@Marko - Prvo nije ga nakautirao vec ga je udario pikslom, drugo trojica na jednog. Trece posto je preziveo ne znam gde ce se sakriti ovi frajeri. Na ci ce ih i pod zemljom a onda bice veselo.