Злочинац бежећи изазвао удес - па пресудио себи испаливши два метка у главу!

Новости Онлине

субота, 14. 09. 2019. у 15:46

Злочинац бежећи изазвао удес - па пресудио себи испаливши два метка у главу!

Print screen RTS

Миша Јовановић је у центру Крушевца убио Гордану Јовановић (47), а њен млађи брат Горан Радосављевић (42) тешко рањен. Побегао са места злочина, изавао удес и бежећи испалио себи два метка у главу

МУШКАРАЦ осумњичен да је у Крушевцу убио бившу супргу и ранио њеног брата, па побегао, је бежећи изазвао удес и испалио себи два метка у главу. Убрзо је пдолегао повредама.

Миша Јовановић је осумњичен да је, око 10.30 у летњој башти кафане „Мали Париз“ у Бријановој улици у центру Крушевца, недалеко од овдашње Аутобуске станице, убио Гордану Јовановић (47), за коју се претпоставља да је родом из Рашке а да је живела и радила у граду под Багдалом. Њен млађи брат Горан Радосављевић (42), такође из Рашке, тешко рањен.

Они су седели у башти кафане када је, из још неутврђених разлога, Јовановић, са којим Гордана има двоје деце, у њих испалио три хица из пиштоља. Несрећна жена на месту је подлегла повредама, док је њен пет година млађи брат санитетским возилом са тешким повредама хитно пребачен у крушевачку болницу, а потом и у Клиничко-болнички центар у Нишу где се лекари боре за његов живот.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НОВИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У КРУШЕВЦУ: Убио бившу жену, ранио њеног брата, па побегао

Јовановић је побегао и у реону села Брђани, на ауто-путу Чачак-Обреновац, изазвао је саобраћајну несрећу. Након тога је побегао из аутомобила и из пиштоља испалио себи два метка у главу. Убрзо је подлегао повредама.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Goran

14.09.2019. 16:46

@HeavyTrucker - Automatski pistolj ima pojedinacnu i rafalnu paljbu.Ostao prst na obaracu i ispalio dva metka.

pc

14.09.2019. 16:19

Jednostavnije bi bilo da je odmah sebi opalio metak u glavu. Još jednom da napomenem, ako sa nekim niste mogli da se dogovorite kada ste bili u braku, zašto pokušavate posle braka. Kakvi su to zajednički poslovi? Polse braka treba se postaviti korektno i dozvoljavati deci da viđaju oca ako je starateljstvo dato majci. Sve ostalo samo preko Centra za socijalni rad.

Panicus Vulgaris

14.09.2019. 19:37

@Rajko - Ako je pistolj automatski, moguce je da prst na obaracu ostane zgrcen i da jos jedan metak pogodi glavu prije nego sto ruka padne. Nazalost, znam za jedan takav slucaj gdje je samoubica bio brat mog dobrog prijatelja.

Dans

14.09.2019. 18:23

Za sve potencijalne "kolege" ovog idiota: Prvo pucajte sebi u glavu, pa tek onda bivsim suprugama! Najbolje resenje za sve.