Убио бившу, ранио јој брата, па пресудио себи, претио смрћу и деци!

Г. ЋИРОВИЋ

субота, 14. 09. 2019. у 12:21

Убио бившу, ранио јој брата, па пресудио себи, претио смрћу и деци!

Убиство се догодило у башти кафане "Мали Париз" / Миша Ј.

У пуцњави у Крушевцу настрадала Гордана Јовановић. Миша Ј. ауто-путем возио у супротном смеру, изазвао удес код Брђана
У ПУЦЊАВИ која се у суботу усред бела дана, око 10.30, догодила у летњој башти кафане "Мали Париз" у Бријановој улици у центру Крушевца, убијена је Гордана Јовановић (47). У своју бившу супругу из Лазаревца, која је у последње време живела и радила у граду под Багдалом, пуцао је Миша Ј., такође из ове приградске београдске општине, који је после неколико сати након што је бежећи изазвао удес на ауто-путу "Милош Велики" извршио самоубиство, испаливши себи у главу два хица из пиштоља. Претходно је у пуцњави у Крушевцу, након што је убио Гордану, ранио њеног млађег брата Горана Радосављевића (42), родом из Рашке.

Како незванично сазнајемо, Миша је, пре него што ће извадити пиштољ, са Горданом и Гораном седео у башти кафане у веома прометној крушевачкој улици недалеко од овдашње аутобуске станице. Ништа, сведоче очевици, није указивало да ће се догодити трагедија. Из засад неутврђених разлога, одједном је повукао ороз, испаливши три хица.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -УЖАСАН ЗЛОЧИН У ХОРГОШУ: Везао човеку руке и ноге, па га тукао до смрти бејзбол палицом

- У Гордану, са којом има двоје деце, испалио је два метка, док је у њеног брата пуцао једанпут. Један хитац је Гордану окрзнуо, али ју је други погодио у главу и жена је на месту подлегла повредама. Њен пет година млађи брат је санитетским возилом са тешким повредама хитно пребачен у крушевачку болницу, a потом и у Клиничко-болнички центар Ниш, где су се лекари, до закључења овог броја, борили за његов живот.

Убица је након испаљених хитаца побегао у непознатом правцу. Затим је у рејону села Брђани, на ауто-путу између Чачка и Обреновца, изазвао саобраћајну несрећу возећи у супротном смеру. Након тога је побегао из аутомобила ка оближњој шуми и, према незваничним сазнањима, из пиштоља испалио себи два метка у главу. Недуго затим је и преминуо.

Очевици, који су се у моменту пуцњаве у Крушевцу задесили у непосредној близини, кажу да је током мирног суботњег јутра у којем ће се догодити трагедија троје људи седело за столом у кафани.

Горан Радосављевић, тешко повређен Горданин брат

- Није се чак ни чула свађа или нешто слично. У једном тренутку је један мушкарац устао и пуцао у жену, а потом и у другог мушкарца који је седео са њима. Жена је одмах пала испод стола, а овај што је пуцао је нестао без трага - прича један од очевидаца, додајући да су се, када су се зачули пуцњи, сви који су се налазили у башти или туда пролазили сакривали по оближњим радњама.

Све се, додају очевици, догодило у две-три секунде. Када су одјекнули пуцњи из кафанске баште, људи који су се затекли у близини, не знајући шта се дешава, пожурили су да нађу склониште све док није стигла полиција, која је убрзо блокирала овај део града.

- Прича се да је мушкарац пре него што је извадио пиштољ наводно рекао како ће убити најпре жену, децу, па себе, али ја то, искрено, нисам чула, па и не могу да потврдим - рекла нам је једна Крушевљанка која се затекла у близини трагедије.

Кафана "Мали Париз" у центру Крушевца


НАПУСТИЛА ГА ПРЕ ДВА МЕСЕЦА

ПРАВИ мотив овог злочина засад је непознаница. Више детаља и околности свирепог убиства биће познати након истраге која је у току. Незванично, брачне размирице, које су и довеле до тога да Гордана и Миша више не живе заједно, кумовале су трагедији, с обзиром на то да га је Гордана, наводно, напустила пре два месеца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Lax

14.09.2019. 16:53

Kruševačka policija intenzivno traga za njim, a on svojim kolima od Kruševcs došao do Čačka, autoputa i Obrenovca... Vrh!

Dragan Sweden

15.09.2019. 10:43

Tragicno.Primitivizam je opasana stvar primitivni ljudi tesko resavaju svoje probleme i zato potezu oruzje.Valja ce imati ko da se brine o deci? Neka ovo bude primer drugima da se problemi ne resavaju pistoljima.