Бејзбол палицом тукао до смрти

Ј. ЛЕМАЈИЋ

субота, 14. 09. 2019. у 09:50

Бејзбол палицом тукао до смрти

Породична кућа Ота Черњака у Улици Балажа Беле у Хоргошу

Тело Ота Черњака (54), пронађено у дворишту породичне куће, руке му биле везане селотејп траком. Осумњичени Петар Н. (57) ухапшен. Полицију алармирао први комшија

ТЕЛО Ота Черњака (54) из Хоргоша пронађено је у ноћи између петка и суботе у дворишту његове породичне куће у Улици Балажа Беле. Човек је претходно пребијен, са рукама везаним селотејп траком, а после брзе акције полиције ухваћен је Петар Н. (57), осумњичен да је починио стравичан злочин.

- Сумња се да је П. Н., после краће расправе, нанео повреде педесетчетворогодишњем мушкарцу у његовој кући, од којих је преминуо - наводи се у саопштењу Полицијске управе у Кикинди. - Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Суботици.

Да три дана није видео Ота, полицији је јавио један од комшија. Када је дошла, полиција је затекла тело мушкарца коме су руке биле везане и који је имао повреде на телу нанете тупим предметом. Незванично сазнајемо да се злочин догодио 11. септембра, да су се жестоко посвађали, те да је осумњичени најпре ударио своју жртву, па јој везао руке селотејпом, а потом је бесомучно тукао бејзбол палицом.


Прочитајте још - Бившег таста тукао до смрти?


По речима комшија, Черњак је живео сам, али су се у кући често окупљали познаници. Од породице је имао брата и мајку, који живе у Немачкој. Полиција ће ступити у контакт с њима како би се завршила процедура, јер је тело послато на обдукцију у Инстит за судску медицину у Новом Саду, као и да би се нашао начин да неко брине о бројним ситним животињама које су остале у дворишту.

- Ота смо познавали годинама, био је добар комшија, а човека који је то урадио нисмо знали, мислим да није из нашег села. Често је био ту, малтене као да је живео са њим, заједно су радили - прича видно потресена комшиница Марија Урбан. - Ништа нисмо чули, само нам је било чудно што га не виђамо. Нисмо ни слутили да се овако нешто може да се деси.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)