УМАЛО КОБНО ПРЕТИЦАЊЕ: Удес на Ибарској магистрали код Краљева (ФОТО)

Г.Ћ.

среда, 11. 09. 2019. у 15:04

УМАЛО КОБНО ПРЕТИЦАЊЕ: Удес на Ибарској магистрали код Краљева (ФОТО)

Фото: Г.Шљивић

У саобраћајном удесу који се догодио у среду, око 13.30, на Ибарској магистрали у месту Конарево недалеко од града на Ибру, на деоници пута Краљево – Рашка, срећом нико није повређен

КРАЉЕВО – У саобраћајном удесу путничког аутомобила и аутобуса који се под још неразјашњеним околностима догодио у среду, око 13.30, на Ибарској магистрали у месту Конарево недалеко од града на Ибру, на деоници пута Краљево – Рашка, срећом нико није повређен.


Како се претпоставља, удес се догодио када је аутобус новопазараског превозника „Бенко турс“ који саобраћа на релацији Нови Пазар – Београд, крећући се према Краљеву покушао да претекне „мерцедес“ новосадске регистрације који је ишао у истом правцу. Нако неуспешног претицања, аутобус је, према незваничним информацијама, покушавајући да се врати у своју коловозну траку предњим вратима ударио у „мерцедес“.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТЕЖАК УДЕС НА ИБАРСКОЈ: Погинуо возач “астре”

Овом приликом нико од двадесетак путника из аутобуса није повређен, а због удеса и увиђаја саобраћај се на овој веома прометној деоници магистрале након краткотрајног прекида одвијао успорено.


Фото: Г.Шљивић

Фото: Г.ШљивићПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Jagodinac

11.09.2019. 17:46

Radio nesto svojevremeni po pazaru i putovao 2 puta nedeljno taman dok se gradio sadasnji put kamiondzije vozaci autobusa voze ko manijaci ili kamikaze postaviti sto vise kamera koje mere brzinu i ostale prekrsaje i kad na kucu stigne cestitka bice veselo

Simostep

11.09.2019. 18:27

Na toj relaciji, trba uvesti kamere. Posle da se šalje na kućnu adresu presude. Da nema pravo na žalbu. Jedino tako ćemo se dovesti u red.

Zak

11.09.2019. 18:27

Mozda je vozac mercedesa cackao telefon, bio neodlucan i poceo da usporava celu kolonu iza njega, a setio se da doda gas kad je video da ga pretice autobus, umesto da pusti autobus da zavrsi preticanje! U tom trenutku moze da se pojavi vozilo iz suprotnog smera a autobus mora da se vrati u svoju traku... Ne opravdavam vozaca autobusa ali i ovo je moguce, zar ne!?U svakom slucaju, bolje izgubiti trenutak u zivotu nego zivot u trenutku! Polako ljudi, polako...

Pa Vidi Ovako

11.09.2019. 19:47

Svaki dan sam u saobraćaju, i mislim da je "baja" iz mercedesa dodavao gas, jer, Bože moj, kako njega "Seljačinu" sme da pretekne bilo ko, a kamoli autobus.

A tebi je normalno

14.09.2019. 08:00

@Pa Vidi Ovako - da autobus pretiče, tamo gde je ograničenje 50 na sat. E, blago nama, s vama...

srpski patriota

11.09.2019. 20:18

Na ovom delu puta ograničenje brzine je 50km.Za pazarske autobuse to je premala nedozvoljena brzina.Za njh ne postoji puna linija i zabrana upotrebe mobilnog.Pa kako voze dobro su prošli.

Србин

12.09.2019. 00:00

Свашта је могуће овде,али морам да кажем да већина возача аутобуса се бахато понаша. Требало би полиција мало више да их контролише