ДЕТОНАЦИЈЕ У ПАНЧЕВУ: Локализован пожар на бензинској пумпи (ВИДЕО)

С. В.

среда, 11. 09. 2019. у 14:37

ДЕТОНАЦИЈЕ У ПАНЧЕВУ: Локализован пожар на бензинској пумпи (ВИДЕО)

Twitter@99nesabrica02

Како сазнајемо, на терену су биле и ватрогасне екипе из Београда. Локални портал је пренео да су очевици наводно чули две детонације пре него што је букнула ватра

ПРАВА драма одиграла се у среду око 13 часова, када је избио пожар у близини бензинске пумпе на Јабучком путу, на излазу из Панчева.

Наводно, запалио се магацин иза пумпе, који је после више од сат времена локализован и том приликом није било повређених.
У току је догашивање пожара. У интервенцији учествује 29 ватрогасаца спасилаца из ватрогасно-спасилачких јединица Панчево и Београд, са девет ватрогасних возила.

Док је трајала интервенција припадника Сектора за ванредне ситуације, саобраћај на излазу из Панчева био је блокиран, што су и саопштили из ЈКП "Путеви Србије".

Прочитајте још - Угашен пожар код Панчева, силоси горели после експлозије резервоара са нафтом (Фото)

- Обустављен је саобраћај на излазу из Панчева, ка Ковачици и Јабуци, због гашења пожара на објекту. Јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја на наведеном путном правцу - рекли су из "Путева Србије".

Локални портал је пренео да су се наводно чуле две детонације пре него што је букнула ватра.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације