ИСПРЕД породичног дома Далибора Андонова Груа на Видиковцу, дан после велике трагедије, окупили су се родбина и најближи пријатељи, како би дали подршку удовици Даници и родитељима познатог репера. Отац и мајка не престају да плачу, скрхани болом после губитка сина.

У зграду на Видиковцу, данас у преподневним часовима, у стан у коме је живео репер са породицом, дошли су његов рођени брат са фамилијом, Даничини отац и мајка, као и њена тетка са породицом. Деца су данас отишла у школу, како би уз присуство другара лакше поднели губитак оца. Супругу Даницу је јутрос у стан на Видиковцу довезао рођак, али је она око 13 часова напустила зграду, и отишла да припреми мужевљеву сахрану.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ПОГИБИЈА ГРУА УЗДРМАЛА ЈЕ СРБИЈУ: Погледајте снимак последњих реперових тренутака (ВИДЕО)

Како за наш лист кажу комшије чувеног репера, Гру је увек био пристојан, баш као и његова жена и деца.

- Није био наметљив, увек би стао да поприча и фино се поздрави - неутешно је за наш лист казао Груов комшија са Видиковца. - Читава породица је била таква. И мене је погодила његова изненадна, неочекивана смрт. Ни на крај памети ми није било да би тако нешто могло да се деси. Посебно што је он волео спортове на води и био искусан у томе.МАРЧЕЛО: ПРЕРАНО У РАЈ


- КАД сам био у основној, чуо сам за Груа и тај женр код нас. Кад сам имао 20 година, није одбио да буде гост на мом првом албуму. Дошао, снимио строфу, дружио се, потпуно неоптерећен славом. Љубазан, пријатан, готово несвестан да је у нашим очима "ћале". Тако је било и у наредних 17 година, сваки пут кад смо се срели. Једна од његових култних песама се зове "Право у рај". Прерано, друже мој, али, ако га има, тамо си.
Неутешна Далиборова мајкаНИГОР: ОДЛЕТЕО У НЕБО


- НЕ знам ни где се налазим, ни шта радим, ван себе сам. Боже, молим те, врати ветар, упитаћу га да ме однесе с ове плаже, само моменат треба, ја већ хватам залет, поздрав земљи, летим до неба...ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ОВАКО ЈЕ ГОВОРИО ГРУ: Музичка сцена нам је прилично јадна

РЕКСОНА: УТИЦАЈАН

- ЖИВО се сећам тренутка кад сам први пут видео Груов спот на телевизији. Кунем вам се да после тога више нисам био исти. Његов утицај на културу је неизмерив, јако ми је жао.

РАМБО АМАДЕУС: ДУПЛИ КОЛЕГА


- Погинуо је мој двоструки колега Гру. Музичар који се није гурао по медијима, него је једрио на кајту... захтевна, акробатска дисциплина. Друже, последњи поздрав и поштовање.